Fiber mi geliyor?

Öncelikle hayırlı olsun hocam değerleriniz gayet iyi. VAE'ye geçiş yaptıysanız YAPAya alacaklarını zannetmiyorum caydırma politikası gibi bir şey buradaki ekip arkadaşları artık YAPA diye bir şey kalmayacağını söylemişti bana büyük bir ihtimal sizde de öyle olacak YAPA devre dışı kalacaktır. O yüzden sıkıntı etmenize gerek yok
Diyelim ki alacaklar iptal ettirin o zaman YAPA'yı bana kalırsa.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Peki bu Yapa'nın bana bir dezavantajı olur mu acaba?

Hocam santrale mesafeniz uzaksa (saha dolabı değil normal santral mesafesi) yapaya sakın geçmeyin pişman olursunuz.Vaede kalmak istediğinizi söyleyin.
Tammdır hocam teşekkürler bilgilendirme için. Yapa etkinleşsin bir sonra bakalım ne olacak.

VDSL geldi diye sevinmiştim şimdi TurkNet bizim mahalleyi GigaFiber planlı listesine eklemiş

2022 listesi mi hocam bizim de 2022 planlı listedeymiş gelsin hemen geçiş yapacağım

Aynen hocam. Instagram TurkNet sayfasına yazdım şimdi planlamalar arasında yok deniliyor TurkNet foruma yazdığım zaman var diyorlar git gel arasında sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…