Fiber modem önerisi

Bütçe
5000 Tl

cashcheck

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Sokağımıza Türk Telekom fiber geldi. Sizce Türk Telekom'un modemini mi kullanmalıyım yoksa başka bir marka modem mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Merhaba. Sokağımıza Türk Telekom fiber geldi. Sizce Türk Telekom'un modemini mi kullanmalıyım yoksa başka bir marka modem mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Onların verdiği modem kalitesiz modem değil güzel modemler veriyorlar, deneyin memnun kalmazsanız duruma göre karar verirsiniz.

Türk Telekom modemleri dandik diye biliyorum.
Herkese farklı veriyorlar bana huawei geldi mesela ama genel olarak fiber modemler fena değil.

Dışarıdan alacağın cihaz daha iyi olur ama sana zorunlu olarak faturana ek cihaz verecekler beğenmezsen dışarından başka cihaz alabilirsin.

Gerek yok. Genelde zaten senin hız değerlerine uygun bir modem veriyorlar ve çoğu zaman verdikleri modem fazlasıyla iş görüyor. Ekstra bir modem masrafı internet fiyatlarını göz önüne aldığında oldukça gereksiz kalır.

Hocam 18 ay taahüt verirseniz taahüt boyunca sizin olmayacak modeme aylık 75 liradan toplam 1350tl para ödeyeceksiniz. Dolap uygulaması üzerinden çok uyguna (250₺-1000₺) modeller var. 1 ay öncesinde Zte h298a modelini kupon ile birlikte 270 ₺'ye almıştım. 1000 mbps gibi hızlar düşünüyorsanız Keenetic almanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı