Fiber Modem Önerisi

birisirib

Centipat
Yaklaşık 7 yıldır aynı modemi kullanıyoruz ve değiştirmeye karar verdik. Altyapımız 80 Mpbs'e kadar yani fiber hizmet alabiliyormuş. Fiyat uygunluğundan dolayı Millenicom'a geçmeyi düşünüyoruz. Bizse yıllardır Türk Telekom'un 16 Mbps olanını kullanmışız. Donma sorunları, çekim yetersizliği ve çok fazla şekilde sebepsiz yere yavaşlama oldu. İnternette araştırıyorum kah birisi Asus almayın diyor, kah ötekisi Asus'tan şaşma diyor. Sizin bana önereceğiz modem modeli ile birlikte hangisi? Hızlı olsun isterim tabi. 100 Mbps olanına geleceğimiz için ve altyapımız 80 Mbps'yi desteklediği için ona göre yorum yapmanızı isterim. Bazı modemlerde 2 adet İnternet paylaşımı oluyor bilmiyorum iyi mi kötü mü. Genel anlamda evde 3 kişiyiz her gün YouTube izleniyor sürekli açık arada bir oyun oynuyorum, telefonlar zaten bağlı. Bütçem 150-180 arası ve ikinci el almayı düşünüyorum. Çünkü sıfırlar 350-400 arası bir fiyata tekabül ediyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Yardımcı olabilecek yok mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı