TurkNet'i aradık, VDSL desteklediğini, bu yüzden VDSL modeme sahip olmamız gerektiğini söyledi ama bendeki modem "ZTE Zxhn H3600" yazıyor. Fiber destekli bir modem ama kullanılır mı? Bilmek istiyorum.
TurkNet'i aradık, VDSL desteklediğini, bu yüzden VDSL modeme sahip olmamız gerektiğini söyledi ama bendeki modem "ZTE Zxhn H3600" yazıyor. Fiber destekli bir modem ama kullanılır mı? Bilmek istiyorum.
DSL VDSL demek değildir DSL'in bir sürü türü var Türkiye'de kullanılanlar ADSL ve VDSL sizin VDSL destekli modem almanız lazım isterseniz sahibindenden bir adet TP-Link TD-W9970 veya ZyXEL VMG3312 B10b alın köprü moduna alıp şu an elinizdeki routere takıp ucuz modemden iyi Wi-Fi performansı alabilirsiniz.
Tüm konuyu okudum ama nasıl bir cevap beklediğinizi anlamamakla beraber sorunuzun cevabı çok basit: Hayır kullanamazsınız. Bu elinizdeki modem daha doğrusu router yani sadece fiber altyapı için. DSL'de kullanmalık modem arıyorsanız bunu siz satın alacaksınız. Yok RJ11 yerine RJ45 çakıp kullansam mı vs. beklemeyin. Kısaca hayır.