TurkNet'i aradık, VDSL desteklediğini, bu yüzden VDSL modeme sahip olmamız gerektiğini söyledi ama bendeki modem "ZTE Zxhn H3600" yazıyor. Fiber destekli bir modem ama kullanılır mı? Bilmek istiyorum.
TurkNet'i aradık, VDSL desteklediğini, bu yüzden VDSL modeme sahip olmamız gerektiğini söyledi ama bendeki modem "ZTE Zxhn H3600" yazıyor. Fiber destekli bir modem ama kullanılır mı? Bilmek istiyorum.
Kullanamazsın elindeki router, DSL desteği yok sadece olan interneti dağıtmaya yarar.
dostum nasıl atıcam fotoğraf boyutu nedeniyle olmuyor diyorDesteklemiyor.
Elindeki modem güzel fakat DSL bağlantı için RJ11 portu bulunmuyor. Arka kısmının resmini atarsan yine bakalım.
Peki RJ11 yerine RJ45 çakılsa modem ayarıyla arkadaş internet alamaz mi?
arkası böyle giriş yerlerini soruyorsan sağ taraftaDesteklemiyor.
Elindeki modem güzel fakat DSL bağlantı için RJ11 portu bulunmuyor. Arka kısmının resmini atarsan yine bakalım.
peki dsl yazan modem vdsl destekler mi?Alamaz DSL bir modülasyondur Ethernet modülasyonuna uymaz taksa bile hiçbir şey olmaz algılamaz.
Arkası böyle giriş yerlerini soruyorsan sağ tarafta
Peki DSL yazan modem VDSL destekler mi?
Tüm konuyu okudum ama nasıl bir cevap beklediğinizi anlamamakla beraber sorunuzun cevabı çok basit: Hayır kullanamazsınız. Bu elinizdeki modem daha doğrusu router yani sadece fiber altyapı için. DSL'de kullanmalık modem arıyorsanız bunu siz satın alacaksınız. Yok RJ11 yerine RJ45 çakıp kullansam mı vs. beklemeyin. Kısaca hayır.arkası böyle giriş yerlerini soruyorsan sağ tarafta
peki dsl yazan modem vdsl destekler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.