Fiber modemimde ping değişmesi

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Fırsat bulunca arayacağım hepinize teşekkür ediyorum. Bir durum olursa buradan haber veririm.
Arkadaşlar ISS'yi aradım. Yardımcı olabileceğimiz bir konu yok dediler. Durumu aynen anlatmış olmama rağmen yardımcı olmadılar. Sizin herhangi bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?
 
Son düzenleme:
Türk Telekom ise ping konusunda hiçbir şekilde yardımcı olmuyolar. Büyük ihtimalle 39 ms CS:GO'da alıyordun. Aynısı bana da oldu 38-39 ms alıyordum şu an 75'den aşağı düşmüyor :D. İşin komik yanı sıkıntı yok diyorlar dolandırıcılar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı