Fiber olan binanın yanındaki binada fiber yok

Birkaç tanesi 2013 da yapıldı birkaç tanesi 2019 falan hepsinde fiber var bazıları 2022 bizim 1999 yılında yapıldı ama 3 tane blokta oluşuyor toplamda 86 daire var yani çok insan var bence bize de getirirler fiber?

Yan binada fiber var Erzurum merkezinde birçok yerinde var bizim sitede a blokta var C blokta yok? Birçoğu binalarda fiber var biz de yok başvurursak gelir mi ya da apartman yöneticisi gidip başvurursa, ikna edersek?
Türk Telekom fiber.
Bu arada A blokta fiber yok Türk Telekom 100 Mbit üstüne fiber demiş herhalde, başka sitelerde sorgulattığımda a blokta fiber yok ama yinede diğer yan binalarda TT fiber var. @Dejuf Hocam siz de konuya bakar mısınız rica etsem 😃
Eki Görüntüle 2370336
1733697730650.png
1733698011929.png

Bu arada A blokta fiber yok Türk Telekom 100 Mbit üstüne fiber demiş herhalde, başka sitelerde sorgulattığımda a blokta fiber yok ama yinede diğer yan binalarda TT fiber var. @Dejuf Hocam siz de konuya bakar mısınız rica etsem 😃
Eki Görüntüle 2370336Eki Görüntüle 2370334Eki Görüntüle 2370338
Beni etiketlemişsiniz de bildirim geldi hocam. Konuyu net anlayabilmek için şöyle bir baştan okumam gerekti.
Sizin durumunuz biraz karışık sanırım. Son attığınız ekran görüntüsündeki binada FTTB-DSL dediğimiz fiber kablonun binaya kadar geldiği, dairelere çift telli bakır kabloların dağıtıldığı sistem mevcut. Bu bildiğimiz VDSL sistemdir. Diğerlerinden tek farkı saha dolabının sokakta değil de binada olmasıdır. Ama TT buna da "fiber" diyor. Bundan dolayı kafa karışıklığı yaratabiliyor.
Açıkçası konu biraz dağınık geldi. Altyapı sorgularının ekran görüntüleri var ama hangisi nedir tam anlaşılmıyor. Sitedeki bütün binalarda mı FTTB-DSL var yoksa bazı binalarda bu var diğerlerinde FTTH mı var anlamak pek mümkün değil. Siz en iyisi müdürlükteki planlama birimiyle görüşün. En sağlıklı bilgileri oradan alabilirsiniz.
Bu arada fiber talep ediyorsanız (önceki mesajlarda diğer arkadaşların da belirttiği gibi) bina sakinlerinin de imzalarını içeren bir dilekçe yazıp planlama birimine teslim etmeniz iyi olur.

Beni etiketlemişsiniz de bildirim geldi hocam. Konuyu net anlayabilmek için şöyle bir baştan okumam gerekti.
Sizin durumunuz biraz karışık sanırım. Son attığınız ekran görüntüsündeki binada FTTB-DSL dediğimiz fiber kablonun binaya kadar geldiği, dairelere çift telli bakır kabloların dağıtıldığı sistem mevcut. Bu bildiğimiz VDSL sistemdir. Diğerlerinden tek farkı saha dolabının sokakta değil de binada olmasıdır. Ama TT buna da "fiber" diyor. Bundan dolayı kafa karışıklığı yaratabiliyor.
Açıkçası konu biraz dağınık geldi. Altyapı sorgularının ekran görüntüleri var ama hangisi nedir tam anlaşılmıyor. Sitedeki bütün binalarda mı FTTB-DSL var yoksa bazı binalarda bu var diğerlerinde FTTH mı var anlamak pek mümkün değil. Siz en iyisi müdürlükteki planlama birimiyle görüşün. En sağlıklı bilgileri oradan alabilirsiniz.
Bu arada fiber talep ediyorsanız (önceki mesajlarda diğer arkadaşların da belirttiği gibi) bina sakinlerinin de imzalarını içeren bir dilekçe yazıp planlama birimine teslim etmeniz iyi olur.
1733756290587.png

Buda bizim Bizim blok.

1733756386597.png

Bu da aynı sokaktan bir sitedeki evin fiber var yani bizim ev orayla 10 metre uzaklıkta falan yani bize kısa sürede getirebilirler mi onay alınıp.

Siz en iyisi müdürlükteki planlama birimiyle görüşün. En sağlıklı bilgileri oradan alabilirsiniz.
Planlama birimi neresidir? Yani Türk telekom ilçe müdürlüğü tadilattaydı oraya gidemedim, Ama il müdürlüğüne gidebilirim gidersem yardımcı olurlar mı? Ve imzaları oraya mı vereceğiz?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2370637
Bu da bizim bizim blok.

Eki Görüntüle 2370640
Bu da aynı sokaktan bir sitedeki evin fiber var yani bizim ev orayla 10 metre uzaklıkta falan yani bize kısa sürede getirebilirler mi onay alınıp.

Planlama birimi neresidir? Yani Türk Telekom ilçe müdürlüğü tadilattaydı oraya gidemedim, ama il müdürlüğüne gidebilirim gidersem yardımcı olurlar mı? Ve imzaları oraya mı vereceğiz?

Bağlı olduğun müdürlüğe gidip oradan planlama birimiyle görüşebilirsin.

Eki Görüntüle 2370637
Buda bizim Bizim blok.

Eki Görüntüle 2370640

Planlama birimi neresidir? Yani Türk telekom ilçe müdürlüğü tadilattaydı oraya gidemedim, Ama il müdürlüğüne gidebilirim gidersem yardımcı olurlar mı? Ve imzaları oraya mı vereceğiz?
Genelde il müdürlüklerinde oluyor planlama birimi hocam. Gittiğinizde "planlama birimiyle görüşmek istiyorum" derseniz yardımcı olurlar. Ben gittiğimde "şu kapıdan girin, asansörle 4. kata çıkın" diye tarif etmişlerdi. Size de yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Evet imzalı dilekçeyi oraya vermeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı