Fiber olan binanın yanındaki binada fiber yok

Tamam teşekkürler bir gelişme olursa paylaşırım.

Genelde il müdürlüklerinde oluyor planlama birimi hocam. Gittiğinizde "planlama birimiyle görüşmek istiyorum" derseniz yardımcı olurlar. Ben gittiğimde "şu kapıdan girin, asansörle 4. kata çıkın" diye tarif etmişlerdi. Size de yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Evet imzalı dilekçeyi oraya vermeniz gerekiyor.

Gittim planlama müdürlüğüne 3 kata çıktım adam dedi ki sizin apartmanın altyapısında fiber var ama apartmana bakır kabloyla dağıtmışlar, hemen fiber getiremeyiz ama nisanda proje onaylanırsa getireceğiz size fiber sanırım öyle bir şeyler dedi (ben de işitme engelliliği var biraz).

Dedim apartmandan imza toplıyıp size getireceğiz adamda gerek yok dedi benim imzalamam yetiyormuş imzaladım numaramı adresini yazdım sonra 4 kata çıkıp ordaki ablaya verdim.

Son düzenleme:
Tamam teşekkürler bir gelişme olursa paylaşırım.

Gittim planlama müdürlüğüne 4 kata çıktım adam dedi ki sizin apartmanda altyapısında fiber var ama apartmana bakır kabloyla dağıtmışlar sonra şimdi hemen fiber getiremeyiz ama nisanda proje onaylanırsa getireceğiz size fiber sanırım öyle bir şeyler dedi (ben de işitme engelliliği var biraz).

Sanırım biraz yazım hatası yaptım düzeltemiyorum.

Sizde FTTB var O zaman.

Yok. Yavaş ilerliyor zaten önceden bakır kabloyu bile zor getirttik 3-4 yıl önce falan o zamanlarda fiber yoktu sağda solda diye hatırlıyorum şimdi baktığımızda her yere gelmiş neredeyse ve gelmeye devam ediyor sanırım bizi atlamışlar gibi müdürlükteki adam dedi gözden kaçırmış olabiliriz falan dedi. 2025 yılın içerisinde proje onaylanıp nisan ayında getirmeye başlıyacaklarını söylediler. Umarım kısa sürede getirirlerde.

Yani daha öncesinde 25 Mbps alıyorduk çok kötü internetimiz vardı.

Bir de adam şey dedi Soğuk kar düşebilir buz falan şu an yapamayız nisanda olabilir dedi. Ne alakaysa.

1734625158572.png

FTTC sistem ne oluyor?
1734625259656.png

Bizim şu an ki internetimiz Türknet Speedtest sonuçları böyle Valorantta arada bir ping giriyor (eskiden nadiren oluyordu)

Muhtemelen Türknetle alakası yoktur, Altyapı türk telekom zaten.

1734685764711.png

Bir de Türk Telekomdan böyle bir mesaj geldi

@Dejuf Hocam siz daha iyi bilirsiniz internet konularda genelde sizi görüyorum. Umarım rahatsız etmemişimdir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı