Fibere geçtikten sonra "please wait while your request is being verified" hatası

METANİC

Kilopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
4.355
Makaleler
3
Çözümler
80
Herkese merhaba,
Bugün sonunda fiber bağlandı ama bir sorun var. Technopat Sosyal'e girerken başlıktaki hatayı veriyor ve bayağı bekletiyor hadi orasını geçtim konu oluştur, bildirimler, mesejlar gibi bölümlere tıklayınca fotoğraftaki hatayı veriyor. Kendi internetimde böyle bir sorun yok. Modem resetlemeyi de denedim.



 
Sistem seni bot olarak algılıyor sanırım. Genelde ip değiştirince bu sorun çözülüyor.
 
Sistem seni bot olarak algılıyor sanırım. Genelde IP değiştirince bu sorun çözülüyor.

Evet sorun IP adresimdeymiş VPN ile sıkıntı olmuyor. Peki IP adresini nasıl değiştireceğim? Dediğim gibi modemi kapat aç yaptım 1 kere değişen bir şey olmadı.
 

Hangi firma? İp yetersizdir. Bir de CGNAT'a isen cok sıkıntı yaşatır.
 
Netspeed. İp yetersizdir derken ne yapmam gerek? CGNAT nedir biraz cahilim bu konularda kusura bakmayın.

Firma IP artırması lazım
CGNAT ise sanal havuz denilebilir. Birçok firma bunu kullanıyor. Daha cok işine geliyor gibi. Ama 1 tane firma da gördüm hem CGNAT hem dinamik ipi otomatik sistem atıyor aboneye diye biliyorum.
 
Firma IP artırması lazım.
CGNAT ise sanal havuz denilebilir. Birçok firma bunu kullanıyor. Daha cok işine geliyor gibi. Ama 1 tane firma da gördüm hem CGNAT hem dinamik ipi otomatik sistem atıyor aboneye diye biliyorum.

Benim şu an ne yapmam gerek kısaca daha sabah bir sorun yoktu fibere geçtim bugün sonra bu sorun olmaya başladı. Netspeed'le görüşsem düzeltirler mi? Bir de CGNAT ile bağlanıp bağlanmadığımı nasıl anlarım?
 

Modem arayüzdeki IP ile Turkcell IP adresim sitesindeki IP aynı ise ve her resete IP değişmiyor sabit ise. Bu 3 oyle ise dinamik IPdir. Firma ile goruşun deyin cgnatan dinamik IP e geçiş yapılmasını istiyorum deyin. Umarım çözülür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…