Fibere geçtikten sonra "please wait while your request is being verified" hatası

METANİC

Kilopat
Makaleler
3
Herkese merhaba,
Bugün sonunda fiber bağlandı ama bir sorun var. Technopat Sosyal'e girerken başlıktaki hatayı veriyor ve bayağı bekletiyor hadi orasını geçtim konu oluştur, bildirimler, mesejlar gibi bölümlere tıklayınca fotoğraftaki hatayı veriyor. Kendi internetimde böyle bir sorun yok. Modem resetlemeyi de denedim.

IMG-20230605-WA0003.jpg

IMG-20230605-WA0004.jpg

Herkese merhaba,
Bugün sonunda fiber bağlandı ama bir sorun var. Technopat Sosyal'e girerken başlıktaki hatayı veriyor ve bayağı bekletiyor hadi orasını geçtim konu oluştur, bildirimler, mesejlar gibi bölümlere tıklayınca fotoğraftaki hatayı veriyor. Kendi internetimde böyle bir sorun yok. Modem resetlemeyi de denedim.

Eki Görüntüle 1808190

Eki Görüntüle 1808189
Sistem seni bot olarak algılıyor sanırım. Genelde ip değiştirince bu sorun çözülüyor.

Herkese merhaba,

Eki Görüntüle 1808190

Eki Görüntüle 1808189

Hangi firma? İp yetersizdir. Bir de CGNAT'a isen cok sıkıntı yaşatır.

Netspeed. İp yetersizdir derken ne yapmam gerek? CGNAT nedir biraz cahilim bu konularda kusura bakmayın.

Firma IP artırması lazım
CGNAT ise sanal havuz denilebilir. Birçok firma bunu kullanıyor. Daha cok işine geliyor gibi. Ama 1 tane firma da gördüm hem CGNAT hem dinamik ipi otomatik sistem atıyor aboneye diye biliyorum.

Firma IP artırması lazım.
CGNAT ise sanal havuz denilebilir. Birçok firma bunu kullanıyor. Daha cok işine geliyor gibi. Ama 1 tane firma da gördüm hem CGNAT hem dinamik ipi otomatik sistem atıyor aboneye diye biliyorum.

Benim şu an ne yapmam gerek kısaca daha sabah bir sorun yoktu fibere geçtim bugün sonra bu sorun olmaya başladı. Netspeed'le görüşsem düzeltirler mi? Bir de CGNAT ile bağlanıp bağlanmadığımı nasıl anlarım?

Benim şu an ne yapmam gerek kısaca daha sabah bir sorun yoktu fibere geçtim bugün sonra bu sorun olmaya başladı. Netspeed'le görüşsem düzeltirler mi? Bir de CGNAT ile bağlanıp bağlanmadığımı nasıl anlarım?

Modem arayüzdeki IP ile Turkcell IP adresim sitesindeki IP aynı ise ve her resete IP değişmiyor sabit ise. Bu 3 oyle ise dinamik IPdir. Firma ile goruşun deyin cgnatan dinamik IP e geçiş yapılmasını istiyorum deyin. Umarım çözülür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı