Fibere geçtikten sonra "please wait while your request is being verified" hatası

Modem arayüzdeki IP ile Turkcell IP adresim sitesindeki IP aynı ise ve her resete IP değişmiyor sabit ise. Bu 3 oyle ise dinamik ıpdir. Firma ile goruşun deyin cgnatan dinamik IP e geçiş yapılmasını istiyorum deyin. Umarım çözülür.

Bende biraz araştırdım da zaten şu an Türkiye'de çoğu kişi CGNAT ile internete bağlanıyormuş ve bende VDSL'deyken büyük ihtimalle CGNAT ile bağlanıyordum. Ama böyle bir sorun yoktu. Bu sorun kesinlikle CGNAT'tan kaynaklı diyebilir miyiz? Yoksa başka bir şeyeden kaynaklı olabilir mi? Firmayla göüşeceğim.

Size sanırım statik IP vermişler. Müşteri hizmetlerini arayıp IP adresinin neden değişmediğini sormanız lazım.

Evet teyit amaçlı tekrar kapat aç yaptım IP değişmiyor. Satik IP ücretli satılmıyor mu bana bundan mı vermişler şimdi? Kafam iyice karıştı ben ISS ile bir görüşeyim en iyisi.

Dün akşam Netspeed'e talep oluşturdum 10-15dk sonra arayıp teyit ettiler ve işleme alındığını söylediler. Bugün baktığımda sorun çözülmüş götünüyor. IP adresim falan değişmemiş her şey aynı ama sorun ortadan kalktı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı