Fibere Nasıl Geçebilirim?

msavaskan

Decapat
Binamız 24 Mbps VDSL desteklemekte ancak karşı binamız aynı sokakta olmamıza rağmen 50 Mbps fiber kullanmakta. Ben de fiber kullanmak istiyorum, nasıl geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
ISS'lerin fiber paketleri oluyor, tabii öncelikle sözleşmenizin bitmesi veya cayma bedeli ödemeniz lazım ki şuan ki 24 Mbps internet sözleşmeniz sonlandırılsın.

İyide sokakta var zaten sadece bizim bina kullanamıyor.

Kardeşim sokakta olması bir şeyi ifade etmiyor, binanızda saha dolabı var mı, tesisat var mı yoksa nasıl alacaksınız hizmeti? Vay efendim benimde mahallemden uçak geçiyor ama Havaalimanina gitmek zorunda kalıyorum gibi bir şey bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bina 8 daire ve üzerinden oluşuyor ise bütün daireler 2 yıl taahhüt vermek koşulu ile FTTH veya FTTB sistem kurulabilir, bunun için il müdürlüğüne gitmek ve durumu anlatmak gerekli, ayrıca dairelerin taahhüt vericeğine dahil güzel hazırlanmış bir dilekçe gerekli. Yönetici var ise onun ilgilenmesi daha hızlı olur.

Artık bireysel başvurular pek dikkate alınmıyor, toplu ve taahhüt vermek gerekiyor yoksa yatırım bütçemiz yok vs. deyip geçiyorlar. Özellikle TT'nin bankalara olan borcu vs. gibi karşık durumların olduğundan ötürü 1 daire bile red etse vazgeçebiliyorlar.

Bina 8 daire ve üzerinden oluşuyor ise bütün daireler 2 yıl taahhüt vermek koşulu ile FTTH veya FTTB sistem kurulabilir, bunun için il müdürlüğüne gitmek ve durumu anlatmak gerekli, ayrıca dairelerin taahhüt vericeğine dahil güzel hazırlanmış bir dilekçe gerekli. Yönetici var ise onun ilgilenmesi daha hızlı olur.

Artık bireysel başvurular pek dikkate alınmıyor, toplu ve taahhüt vermek gerekiyor yoksa yatırım bütçemiz yok vs. deyip geçiyorlar.

Bina 12 daire ve yönetici babam tam olarak nereye başvurmamız gerekiyor?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı