Fiberkent projesi nedir?

Makaleler
4
Yer
Florida
Selamlar. Bulunduğum bölge fiberkent projesindeymiş. Bu bir aya fiberin geleceği söyleniyor. Eğer ki öyleyse 1 ayda gerçekten gelir mi? Nedir bu proje? Türk Telekom altyapı getirecek ama ben başka ISS kullanabilecek miyim? ISS öneriniz ne olur? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Bulunduğum bölge fiberkent projesindeymiş. Bu bir aya fiberin geleceği söyleniyor. Eğer ki öyleyse 1 ayda gerçekten gelir mi? Nedir bu proje? Türk Telekom altyapı getirecek ama ben başka ISS kullanabilecek miyim? ISS öneriniz ne olur? Şimdiden teşekkür ederim.
Başta kamu hizmetleri ve ardından bireysel kullanıcılar olmak üzere yapılan büyük yatırıma deniliyor. 1 aydan daha uzu sürektir. Muhtemelen tamamlanması yıl bazında hesaplanmıştır.

Alternatif başka firmalardan hizmet alabilirsiniz.

Başta kamu hizmetleri ve ardından bireysel kullanıcılar olmak üzere yapılan büyük yatırıma deniliyor. 1 aydan daha uzu sürektir. Muhtemelen tamamlanması yıl bazında hesaplanmıştır.

Alternatif başka firmalardan hizmet alabilirsiniz.
Hocam bak ok işareti olan yer 100 mbps alıyor. Çiğköfteci denen eyr bizim evimiz. Ama bizde altyapı dahi yok deniyor. Ama 16 mbps alıyoruz.
1617041964543.png

Biz nasıl 100 MBPS alırız?

Ama bizde altyapı dahi yok deniyor. Ama 16 Mbps alıyoruz.
Fiber altyapı olmadığından böyle deniyordur.

100 Mbps alabilmeniz için ya saha dolabının VDSL destekli olanla değişmesi lazım ya da binaya FTTH-FTTB kurulması lazım.

Bu arada Milleni.com'dan altyapı sorgulayınca mı 16 Mbps çıkıyor?

Fiber altyapı olmadığından böyle deniyordur.

100 Mbps alabilmeniz için ya saha dolabının VDSL destekli olanla değişmesi lazım ya da binaya FTTH-FTTB kurulması lazım.

Bu arada Milleni.com'dan altyapı sorgulayınca mı 16 Mbps çıkıyor?
Hocam hiç altyapı yok olarak gözüküyor. TürkTelekomdan sorguluyorum, yine yok.

Tamamdır hocam. Teşekkür ederim. Yarın Türk Telekom'u da ararım. Vallahi canıma tak etti. Bir şey yükleyeceğim 10 saatte yükleniyor. CS giriyorum 1000 ping çıkıyor anlık.

Teşekkür ederim tekrardan hocam. Mail attım gece 12'de yanıt epostası geldi. Numaramı verdim. Sabah 10'da arandım. Sorunu tekrar anlattım. 2'de tekrar aradılar. Proje için ön görülen tarih 30 Nisan'mış. Herhalde aksama olmazsa mayıs ayında fiber kullanırız diye düşünüyorum. Baktığımda dolaplarda da gelmiş.(Tip 7 olması neyi ifade eder hocam bilginiz var mı?)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı