Notimetocry
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar, bundan 9 ay önce ADSL olan internetim kesildi ve teknik eleman bana modemimi yenilemem gerektiğini çünkü bulunduğum yerin altyapısının VDSL2'ye geçirildiğini söyledi. Bayiden modemi almaya gittiğimde 2 yıl taahütname ile HİPERNET LİMİTSİZ (24Mbps'e kadar) 75GB AKN (VDSL paketine geçirildim. Daha sonra kopmalar yaşadım ve aynı teknik eleman eve gelip hat değerlerini ölçtü. '' Değerlerin çok iyi, hipernet'i fibernet'e geçirt '' dedi. Bende müşteri hizmetlerini arayarak hipernet paketini fibernet'e geçirttim. Şu an paketim : FİBERNET LİMİTSİZ (24Mbps'e kadar) 75GB AKN (VDSL , fakat fiber nerede uygulamasından kontrol ettiğimde sokağın altyapısının hipernet olduğu sonucu ortaya çıkıyor. Bu biraz saçma değil mi ?
Daha sonralarda da fark ettim ki, ADSL'de 50-60 arası olan düzenli ping değerlerim, 80-150 arasına fırlamış durumda. Benim için önemli olan sadece ping, hiçbir şey indirmiyorum, izlemiyorum. Anladığım kadarıyla artık ADSLhizmeti almam mümkün değil. VDSL ise büyük ihtimal ile interleaved mode'da çalıştığı için aşırı ping oluyor. Ayrıca paket ve altyapı uyumsuzluğu var gibi...
Daha sonralarda da fark ettim ki, ADSL'de 50-60 arası olan düzenli ping değerlerim, 80-150 arasına fırlamış durumda. Benim için önemli olan sadece ping, hiçbir şey indirmiyorum, izlemiyorum. Anladığım kadarıyla artık ADSLhizmeti almam mümkün değil. VDSL ise büyük ihtimal ile interleaved mode'da çalıştığı için aşırı ping oluyor. Ayrıca paket ve altyapı uyumsuzluğu var gibi...
Son düzenleyen: Moderatör: