Fibernet ile yüksek ping sorunu

mehmetazarkan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. TTNET fibernet kullanıcısı olarak CS:GO oyununda ping miktarım her zaman 90 ve üzeri oluyor. Öncelikle sistem özelliklerim gayet iyi sistemden kaynaklandığını düşünmüyorum.
Adsız.png

Ek olarak oyunu en düşük ayarlarda oynadığımı söyleyebilirim ve normalde modemden 2 PC ile bağlanıyoruz (kablolu) ama deneme için tek bağlandığımda yine pek bir değişiklik olmuyor.
4-5 müşteri temsilcisiyle de görüştüm hepsi internet hızımın normal olduğunu söyledi. 90 ping normal mi sizce?

Son düzenleme:
Servis sağlayıcınızı değiştirmeden ping sorununu halletmen biraz zor.
Ttnet pişmanlıktır. Bazen modem bile değiştirmek gerek.
(Tabi bilgisayar kusursuzsa)
Aynı sorun bende de vardı Goonet'e geçtim rahatladım ping otuzun üstüne çıkmıyor.
Yalnız taramada 16 ms gayet normal.

Aynı sorun bende de vardı Goonet'e geçtim rahatladım ping otuzun üstüne çıkmıyor.
Taahhütten dolayı şimdilik bununla idare ediyorum. 3 ay sonra değiştireceğim.
Modemim iyi ama bilgisayarımın kusursuz olduğunu söyleyemem(virüs,trojen,işletim sistemi...). AVG'nin ücretsiz sürümünü kullanıyorum bilgisayarda herhangi bir şey görünmüyor ama ne kadar doğru o tartışılır.

Merhaba arkadaşlar. TTNET fibernet kullanıcısı olarak CS:GO oyununda ping miktarım her zaman 90 ve üzeri oluyor. Öncelikle sistem özelliklerim gayet iyi sistemden kaynaklandığını düşünmüyorum.
Eki Görüntüle 126235

Son 3 aydır ülke genelinde TTNET kullanıcılarının pingler CS:GO Valve sunucularında ortalama 100 küsür. 24 MB/S Fiber kullanıyorum, hat değerlerim mükemmel fakat 3 aydır ping minimum 100. 3 ay öncesine kadar 30 / 45 ping arasında kullanabiliyordum.

Ek olarak oyunu en düşük ayarlarda oynadığımı söyleyebilirim ve normalde modemden 2 PC ile bağlanıyoruz (kablolu) ama deneme için tek bağlandığımda yine pek bir değişiklik olmuyor.
4-5 müşteri temsilcisiyle de görüştüm hepsi internet hızımın normal olduğunu söyledi. 90 ping normal mi sizce?

Goonet'in hangi paketini kullanıyorsunuz ve nerede yaşıyorsunuz öğrenebilirmiyim ?

Goonet'in hangi paketini kullanıyorsunuz ve nerede yaşıyorsunuz öğrenebilirmiyim ?
Goonet'in Adil kullanım kotası olmayan kurumsal VDSL 32 MB paketini kullanıyorum.
Aylık 300 TL gibi bir şey gelmekte.
Ev kullanıcıları içinde çok uygun paketleri var tavsiye ederim.

wtfast programının ücretsiz sürümünü kurarak sorunumu çözdüm. programdan oyuna bağlanınca 60-70 ping ile oynuyorum gerçekten çok iyi ama programın bir deneme süresi var mı yok mu onu bilmiyorum eğer süresiz ise bir problem kalmadı sanırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı