Fibernet ve CS GO Ping Problemi

Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Gayrimenkul Satış Müdürü
Profil Kapağı
1522576706
Merhaba arkadaşlar sanırım şuan aranızda en uygun fiyata en iyi paketi benimdir sanırım ?
32 Mbps / 120 GB Akn Vodafone Net 59.80TL aylık.

Haziran 2016'dan beri kullanıyorum, steam üzerinden oyun filan satın aldığımda indirme hızı 3.1-3.9'larda geziyor gerçekten yaşadığım yere göre mükemmel bir rakam ki herkes Vdsl kullanıp 1.2-1.4'ler de gezerken.

Net hızında sorun yok dedik fakat gel geleli CS GO'da ping sorunum var. Yahu adamın Neti 16mbps ? köyde yaşıyor la bildiğin köy.....100 hane yok... Ama adamın pingi 40-60 arasında sürekli.
Benim konumum daha iyi ondan. Toki konutlarındayım hattım 59mbps hız destekliyor fakat 50'lili civarlarda tarife yok 32'den sonra 64 var öyle gidiyor.

Şimdi bugün oynadığım oyunlarda ilk önce 66 civarında daha sonra 80'lerde... Şimdi ise oyun hata veriyor pingi düşüğe çekmiştim uyarı geliyor rekabetçi de "İşte cs go sunucuları bilmem ne max pinginiz 100ms" diye..

Ve maç bulmuyor çıldıracağım ne kadar saçma bir durum bu? Müşteri hizmetlerini aradığımda klasik cevabı alıyorum "ping, sunucu ile sizin yakınlık mesafeniz ile alakalı biz bir müdahale de bulunamıyoruz" ....
Ne yapacağımı bilemedim. Son olarak wifi kapalı, akk gecik değil ve kablolu bağlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'ya yeni bir ses güncellemesi gelmişti. Çoğu kişide lag ve ping sorunu başlamıştı. Belki onla ilgilidir.
Çözümü ise: Ses ayarları Hoparlör yapılandırması ordan ise kendinize uygunu seçin. Aynı sorun bende de vardı. Yaptığımda düzeldi sizde deneyin derim.

Altyapıya son zamanalrda eklenen gereksiz filtreler bu soruna sebep oluyor olabilir. Yeni mi başladı sorun?

Merhaba Recep bey, interneti ben haziran 2016'da aldım yazın çalışmıştım daha sonra Üni'ye gittim tekrar, CS GO için pek zamanım olmamıştı o zamanlar. Şimdi zamanım var, sorun devam ediyor. Kaç oldu arıyorum müşteri hizmetlerini hepsi farklı konuşuyor onlar da ne birbirinden habersiz iş yapıyor. Arkadaşım köyden giriyor Türk Telekom 16mbps 50gb akn pakedi var 40-60 ping arası sürekli hatta ben 60ping alırken kendisinin pingi 35-39 civarında geziyordu. Tabi sürekli 38 ping almıyor dediğim gibi 40-60 arasında değişiyor. Kısacası daha önce evden CS GO'ya giremedim girsem de o kadar dikkat etmemiştim, 1 aydan beri böyle.

Hocam sürekli yazım hatalarından dolayı ban yiyorum. Şimdi hocam 3 secenek var yurt dışı ve yurt içi trafiği ölüyor olabilir bu saatlerde. Bağlı olduğunuz saha dolabı yoğunluktan patlamak üzere. Sonuncusu CGN dediğimiz olaya yakalanmış olabilirsin.

Ha bu arada bu kadar aşağılayıcı bir tavırla devam edersen inşallah sorunun düzelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
SOLNet için CGN kurtulma tarifi vardı:
192.168.1.58 55 port ayarla. Port yönlendirmede işe yarayan çok işe yaramadı diyen tek 1 kişi var.

Hocam sürekli yazım hatalarından dolayı ban yiyorum.Şimdi hocam 3 secenek var yurt dışı ve yurt içi trafiği ölüyor olabilir bu saatlerde.Bağlı olduğunuz saha dolabı yoğunluktan patlamak üzere.Sonuncusu CGN dediğimiz olaya yakalanmış olabilirsin.

Ha bu arada bu kadar aşağılayıcı bir tavırla devam edersen inşallah sorunun düzelmez

Paragrafta ne dediğinizi anlamadım hocam.
Son cümlenize gelirsek, adamlar senden daha düşük hıza ve pinge sahip olsun, siz para verip fiber alın ama hiç bir işe yaramasın? Ben böyle durumları çok büyütürüm, huyum bu, sülale böyle. Olumsuzluğa yer yok.

SOLNet için CGN kurtulma tarifi vardı:
192.168.1.58 55 port ayarla. Port yönlendirmede işe yarayan çok işe yaramadı diyen tek 1 kişi var.
Teşekkürler, deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı