Fibersiz mahallelerin köylerden farkı yok

Bilmiyorum teknolojik olarak düsününce download ve upload ile isiniz yoksa ve iki youtube videosuna bakip, e-postalarini kontrol ettikten sonra sosyal medyada dolasan insanlara zaten Fiber lazim degil ki cogu insan bunlar icin internet kullaniyor.
Ha oyun indirecegim, arsiv yapacagim, torrent kullanacagim diyen kesim icin belki dedikleriniz dogrudur ama tartisilir

+1
Ama köy demek biraz ağır oldu sanki.
Diğer ülkelerin upload ve download hızlarını görünce ve 50 yıl geriden gelmemiz, bence bu tavir az be.
İnterneti kullanan çoğu kişinin çocuklardan oluştuğunu düşünürsek yüzde bakımından hepsi bu işlerle az çok ilgileniyo bu yüzden şart artık. Bu tür şirketler ne kadar kar ederim düşüncesinde olma kafasından çıkmalılar apartman olmayan mahallelerin çoğuna bilerek az kazanç yapacakları için bakmıyolar bile.

Diğer ülkelere göre geriden geldiğimiz doğrudur ancak köy ağır sanki zaten çoğu köyde (Doğu'da) doğru dürüst nete girmek için düzgün bir yere gitmeniz lazım biz mesela ya camii'ye ya da mezarlığa giderdik

Burada bu hızı verebilen bir şirket yok sanırım. Benim aldığım hız 8 Mbps download, 0.8 Upload kaç katı siz söyleyin yanından bile geçmiyo 250 Mbps'nin köy bu tavire az.
Yaşadığı yeri bir görseniz, şehire uzak bir kasaba gibi yani öyle büyük gökdelenler falan yok. Hayret ettim görünce.

Ben katılmıyorum, evet internetler yavaş olabilir ama sık sık yüksek boyutlu oyunlar indirmiyorsan, video upload etmiyorsan, 16mbps adsl internette sana yeter. Dersen ki internetim yavaş ama yüksek boyutlu oyun indirmek istiyorum, o zaman uyurken açık bırak indirmeyi yüklensin. Bazı köylerde internet bile yok, bazen şükretmek gerekiyor. Kübaya git bakalım 1 tane internet bulabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…