Thorun Çekici
Kilopat
- Katılım
- 5 Haziran 2018
- Mesajlar
- 235
Bu devirde fiber alt yapısı olmayan tüm mahallelerin köylerden farkının olmadığını düşünüyorum. Teknolojik olarak düşününce siz ne diyosunuz?
Diğer ülkelerin upload ve download hızlarını görünce ve 50 yıl geriden gelmemiz, bence bu tavir az be.+1
Ama köy demek biraz ağır oldu sanki.
İnterneti kullanan çoğu kişinin çocuklardan oluştuğunu düşünürsek yüzde bakımından hepsi bu işlerle az çok ilgileniyo bu yüzden şart artık. Bu tür şirketler ne kadar kar ederim düşüncesinde olma kafasından çıkmalılar apartman olmayan mahallelerin çoğuna bilerek az kazanç yapacakları için bakmıyolar bile.Bilmiyorum teknolojik olarak düsününce download ve upload ile isiniz yoksa ve iki youtube videosuna bakip, e-postalarini kontrol ettikten sonra sosyal medyada dolasan insanlara zaten Fiber lazim degil ki cogu insan bunlar icin internet kullaniyor.
Ha oyun indirecegim, arsiv yapacagim, torrent kullanacagim diyen kesim icin belki dedikleriniz dogrudur ama tartisilir![]()
Burada bu hızı verebilen bir şirket yok sanırım. Benim aldığım hız 8 Mbps download, 0.8 Upload kaç katı siz söyleyin yanından bile geçmiyo 250 Mbps'nin köy bu tavire az.Yurt dışındaki kuzenim 250 Mbps download, 5 Mbps upload tarifeli internete 39£ ödüyor. (AKK ve Kota vb. şeyler yok).
Yaşadığı yeri bir görseniz, şehire uzak bir kasaba gibi yani öyle büyük gökdelenler falan yok. Hayret ettim görünce.Burada bu hızı verebilen bir şirket yok sanırım. Benim aldığım hız 8 Mbps download, 0.8 Upload kaç katı siz söyleyin yanından bile geçmiyo 250 Mbps'nin köy bu tavire az.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.