Fibersiz mahallelerin köylerden farkı yok

Fiyatlar konusunda çok yanılıyorsun. Ben şu anki verdiğim parayı versem 50 mbps + 150 gb akk her türlü alırdım. Para bile artardı. Ama şu an 24 Mbps 100 gb akk'ye sahibim (Tarife 35 Mbps olmasına rağmen).
"Alın size fiber getirdik" deriz tabii ki. Daha az paraya daha iyi internet alacaklar.
Bir de fiyatlar ciddi oranda artar yazmışsınız. Çıldırıyorum.

Yazdıklarımı okumadığın çok belli. Köy gelişmemiş yerleşim yerlerine denir kardeşim. Bana fiber gerek ve köyden farkı yok şuan bulunduğum konumun. Napıcam 0.8 uploadla 8 saat boyunca yükleme mi yapıcam? Burda köylüleri aşşağılayan bir cümle yok. Duyar kasmak için yorum atmayın.

Bu devirde fiber alt yapısı olmayan tüm mahallelerin köylerden farkının olmadığını düşünüyorum. Teknolojik olarak düşününce siz ne diyosunuz?
Bırak fiberi oturduğum yere normal internet dahi gelmiyor. Sebebi çok basit. “HAT DİREĞİ YOK!” En son 3 yıl önce başvurmuştuk. “Bakanlığa bildirdik, onaylanmasını bekliyoruz.”dedi Türk Telekom yetkilileri. O gün bu gündür haber alınamıyor ilçeden sadece 200 metre falan uzak evimiz. Zamanında yaptıranlar diktirmemiş direk. Biz çağ gerisinde kaldık bu hesaba göre

Abicim bırak ADSL'i bizde o bile eksik. 16Mbs paket var diyorlar ki sizin altyapı en fazla 10 destekliyor alacağınız da 6, 7 olur en fazla. Böyle yaşam yeri mi olur abicim bi BF1 indireyim dedim tamı tamına 2 gün PC hiç kapanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…