Fibersiz mahallelerin köylerden farkı yok

Burda haklı olup olmadığım umrumda değil. Avrupa'daki adam Bugattiye binebiliyo senin bu Avrupa'lıdan ne eksiğin var? Türk milleti zeki diyen Atatürk'ün kemiklerini sızlattığının farkında değilsin bizim halkımızın ne eksiği var da 8 mbps hızı zor alabiliyoruz. Buraya laf olsun diye yazı yazma kullan o zaman 16 mbps internetinle mutluluklar ben mutlu değilim.

Sana Türkiye'nin durumundan memnun olduğumu çağrıştıran cümle hangisiydi acaba? Türk milleti zekidir diyen atamın isminin senin gibi hemen karşısındakini aşağılamaya çalışan birisinin diline sakız olması çok yazık olmuş, birde kemiklerini ben sızlatıyormuşum. Kendi kafanda kurup kendin oynuyorsun. İnternetimden memnun olup olmadığım hakkında da bir şey söylemedim, yine kendin bir şeyler uydurup yazmışsın. Elbette isterim ülkede internet gelişsin, herkes fiber kullansın ama elde olan buyken bu sana diğer insanları aşağılama hakkı mı verir? Ne demek ya köy? Sen kimsin de kimi aşağılıyorsun?

Evet abicim köy, mahalle de değil şimdi köyleri mahalle yaptılar da bu bildiğin köy. Şehir gereksinimlerini karşılayacak bir altyapı yok bırakın interneti havada bulut yokken elektrik gidiyor, yok sular kesiliyor. Bu kadar sıkıntı olan yere şehir denmez çünkü sıkıntılı sistem çalışmıyor demek, çalışmayan bir şeyin varlığıyla yokluğu arasında fark yok.

Kişinin İnternet'te ne yaptığına da bağlı. Ama, herkes en az 250 Mbps Download hızını hak ediyor. Millet 300 Mbps İnternet kullanırken 4K, 8K içerikler izlerken, 100 GB'lık dosyayı indirmek için saatlerce beklemezken bu tür uğraşları yapmak isteyen insanlar 16 Mbps hızı almamalı.
8K içerikler sayılı. 4K izlemek için de 4K bir monitör veya televizyona ihtiyacın var 8K saymıyorum bile. Sen bunlara sahipsen 150 Mbps bile yeterli olur. 100GB dosya ayda yılda 1 indirirsin zaten o boyutta dosya çok nadir. Demiyorum altyapımız çok iyi ama ortalama 50 Mbps internet bile gayet yeterli olur.

8K içerikler sayılı. 4K izlemek için de 4K bir monitör veya televizyona ihtiyacın var 8K saymıyorum bile. Sen bunlara sahipsen 150 Mbps bile yeterli olur. 100GB dosya ayda yılda 1 indirirsin zaten o boyutta dosya çok nadir. Demiyorum altyapımız çok iyi ama ortalama 50 Mbps internet bile gayet yeterli olur.
50Mbs internete kaç lira vereceğinin farkında mısın?

Sana Türkiye'nin durumundan memnun olduğumu çağrıştıran cümle hangisiydi acaba? Türk milleti zekidir diyen atamın isminin senin gibi hemen karşısındakini aşağılamaya çalışan birisinin diline sakız olması çok yazık olmuş, birde kemiklerini ben sızlatıyormuşum. Kendi kafanda kurup kendin oynuyorsun. İnternetimden memnun olup olmadığım hakkında da bir şey söylemedim, yine kendin bir şeyler uydurup yazmışsın. Elbette isterim ülkede internet gelişsin, herkes fiber kullansın ama elde olan buyken bu sana diğer insanları aşağılama hakkı mı verir? Ne demek ya köy? Sen kimsin de kimi aşağılıyorsun?
Boş yapma yorumlarımı oku önceki.

Fiber internet altyapı var ama fiyatlar pahalı. Yakınım ama banamıyorum. Bu sahne geldi aklıma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boş yapma yorumlarımı oku önceki.

Bu yorumun boş yapanın kim olduğunu gayet belli ediyor, burada bile savunacak bir şey bulamayıp karşındaki aşağılamaya "çalışmaya" devam etmen de yaptığım yorumdaki haklılığımı ortaya koyar nitelikte. Böyle devam et. (y)

Bu yorumun boş yapanın kim olduğunu gayet belli ediyor, burada bile savunacak bir şey bulamayıp karşındaki aşağılamaya "çalışmaya" devam etmen de yaptığım yorumdaki haklılığımı ortaya koyar nitelikte. Böyle devam et. (y)
Köylüleri aşşağılamadığımı yorumlarda belirttim okumadan yorum atmayın. Tartışıyoruz şurda ağlicaksan yazma.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı