Bu iki hizmetten hangisini almam daha mantıklı olur? Alınır mı?
Hocam ben sorbilden yaklaşık 270 TL'ye 12 aylık abonelik paketini aldım.
Şu anlık İngilizce için kullanıyorum ama birçok alandada eğitim olduğu için bence alınması çok mantıklı.
Sadece Enes'in "Enes30" kodu ile indirimle almıştım ben halen geçerliyse siz de kullanabilirsiniz.
İngilizce eğitiminden de çok memnunum benim İngilizcem orta seviyede şu an çok güzel gelişiyor vallahi.
Sertifikası ne kadar geçerli?
Hocam bence o olay kolpa yani sertifika falan diyorlar ama bence hiçbir işe yaramayacak. Sonuçta sorbili kim takar ki içinde mesela 10-15 tane İngilizce kursu var çoğu da kısa kısa kurslar.
Yani bildiğim kadarıyla sertifika veriyorlar ama dümenden yani.
Hani kendini geliştirmek için mantıklı ama sertifika için mantıksız.
O yüzden soruyorum ben de sertifikası geçerli değil diye biliyorum. Arkadaş kullandığı için sordum.
Bende dediğiniz gibi biliyorum hocam sertifikasinin kesin olarak geçtiği bir yer görmedim. Geçiyor diyorlar ama sözde bence.
Dil için kullanıyorum yazmışsınız o yüzden söyledim. Sertifikası geçerli değil diye biliyorum ve verilen eğitimi siz kendiniz para ödemeden YouTube veya BTK üzerinden alabilirsiniz.
Hocam ben sorbilden yaklaşık 270 TL'ye 12 aylık abonelik paketini aldım.
Şu anlık İngilizce için kullanıyorum ama birçok alandada eğitim olduğu için bence alınması çok mantıklı.
Sadece Enes'in "Enes30" kodu ile indirimle almıştım ben halen geçerliyse siz de kullanabilirsiniz.
İngilizce eğitiminden de çok memnunum benim İngilizcem orta seviyede şu an çok güzel gelişiyor vallahi.
İngilizce için alacaktım bende videoların ses kalitesi nasıl peki hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.