Fiesta 1.4 alınır mı?

RamonMotta

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Fiesta 1.4 TDCİ, 220.000'de kazasız değişensiz olan bir araba var. Sizce alınır mı?

2010 model aynı motorlu, 68'lik aracım var, 190 binde. Motoru beygirine göre şehir içinde yeterince seri, sollamada kalkışta üzmüyor. Motor sesi içeri çok alıyor onu bilin, dizel motor küçük araba ve kötü yalıtım olunca motor biraz kucağınızda çalışıyor gibi oluyor ama müzik açınca rahatsız etmez. Konfor olarak ortalama, boyutuna göre içi geniş, sürüş hissiyatı olarak çok güzel bir araç. Alınabilir ama mutlaka motoru iyi bir ustaya gösterin. Ayrıca alacaksanız manuel vites alın, otomatikleri bir kez arıza yaptı mı ayar tutmuyor.

Yakıt tüketimi olarak karma kullanımda 4.9 litre gösteriyor şu an. Şehir içinde klima açıkken en fazla 6 gördüm, otoyolda 3.7'lere kadar düşürdüm 100-110 ile giderken.

Farklı bir sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım.

2010 model aynı motorlu, 68'lik aracım var, 190 binde. Motoru beygirine göre şehir içinde yeterince seri, sollamada kalkışta üzmüyor. Motor sesi içeri çok alıyor onu bilin, dizel motor küçük araba ve kötü yalıtım olunca motor biraz kucağınızda çalışıyor gibi oluyor ama müzik açınca rahatsız etmez. Konfor olarak ortalama, boyutuna göre içi geniş, sürüş hissiyatı olarak çok güzel bir araç. Alınabilir ama mutlaka motoru iyi bir ustaya gösterin. Ayrıca alacaksanız manuel vites alın, otomatikleri bir kez arıza yaptı mı ayar tutmuyor.

Yakıt tüketimi olarak karma kullanımda 4.9 litre gösteriyor şu an. Şehir içinde klima açıkken en fazla 6 gördüm, otoyolda 3.7'lere kadar düşürdüm 100-110 ile giderken.

Farklı bir sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Yüksek kmli dizel motorlar alınmaz gibi bir algı var ya, o yüzden ön yargılıyım biraz.

Yüksek kmli dizel motorlar alınmaz gibi bir algı var ya, o yüzden ön yargılıyım biraz.
Bakımlıysa alınır. Ayrıca 220 bin km yaşına göre normal. 1.4 TDCI dediğinize göre en genç 2012 model bir araç, 13 yaşındaki arabaya 220 bin km çok değil. Alınır yeter ki bakımları zamanında yapılmış ve kaliteli yakıt kullanılmış olsun.

Dizel almazsanız LPG'li alacaksınız, LPG de çok sağlıklı bir şey değil motor için açıkçası. 1.6 LPG'li Civic'e 220 binde conta yaktıran arkadaşlarım var, benim aracım 200 bine dayandı hala kafam rahat biniyorum.
Maşallah diyelim yine de :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı