FIFA 07 Windows 7 64 Bit uyumu

Oyun denenmiştir ve 64 Bit Windows 7 ile sorunsuz çalışmaktadır. Eğer siz çalıştıramadıysanız aldığınız hatayı belirtin, yardımcı olalım.

Oyuna girildigi zaman geç giriyor sürekli. Bir masaüstüne bir de oyun arasında gidip geliyor. Sonra maça girince çalışmayı durduruyor. Bu 32 bit'te verdi. 64 bit'te denemedim. Sorun uyumluluktan mıdır?

Kod:
Fifa07 Çalışmayı Durdurdu

Merhaba Recep Kolay Gelsin, Bende Fifa 2007 'nin eski bir seveniyim. Bugün indirip kurdum oyunu FAKAT biraz oynadıktan sonra Menejerlik bölümünü 4-5 SEZON kaydetip çıktktan sonra kaldığım yerden devam edemiyorum. Oyunu açıyor normal ve yine menejerliği oynayabiliyorum AMA KAYITLI olan oyuna girmeye çalışınca ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI veriyor. Bu konuda bana önerebileceğin bir yardımın söz konusu olur mu acaba ? PC özelliklerim Windows 10 Uyumluluk ve yönetici olarak bir kaç şey denedim ama fayda etmedi. KAYITSIZ girişimde sıkıntı yok zaten oyunda

Merhaba Recep Kolay Gelsin, Bende Fifa 2007 'nin eski bir seveniyim. Bugün indirip kurdum oyunu FAKAT biraz oynadıktan sonra Menejerlik bölümünü 4-5 SEZON kaydetip çıktktan sonra kaldığım yerden devam edemiyorum. Oyunu açıyor normal ve yine menejerliği oynayabiliyorum AMA KAYITLI olan oyuna girmeye çalışınca ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI veriyor. Bu konuda bana önerebileceğin bir yardımın söz konusu olur mu acaba ? PC özelliklerim Windows 10 Uyumluluk ve yönetici olarak bir kaç şey denedim ama fayda etmedi. KAYITSIZ girişimde sıkıntı yok zaten oyunda

kardeş merhaba yahu ben de seninle aynı dertten muzdaribim buldun mu çözümünü tam maçı oyna diyorum oyundan atıyor beni de aynı hata ile bulduysan bana bir ulas be birkan durakci diye her yerde bulabilirsin

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı