Oyun denenmiştir ve 64 Bit Windows 7 ile sorunsuz çalışmaktadır. Eğer siz çalıştıramadıysanız aldığınız hatayı belirtin, yardımcı olalım.
Oyun denenmiştir ve 64 Bit Windows 7 ile sorunsuz çalışmaktadır. Eğer siz çalıştıramadıysanız aldığınız hatayı belirtin, yardımcı olalım.
Fifa07 Çalışmayı Durdurdu
Neyi indireceksin?Yav kardeş sen oyunu söylüyonda nerden indirecem link falan vermemişsin.???
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Merhaba Recep Kolay Gelsin, Bende Fifa 2007 'nin eski bir seveniyim. Bugün indirip kurdum oyunu FAKAT biraz oynadıktan sonra Menejerlik bölümünü 4-5 SEZON kaydetip çıktktan sonra kaldığım yerden devam edemiyorum. Oyunu açıyor normal ve yine menejerliği oynayabiliyorum AMA KAYITLI olan oyuna girmeye çalışınca ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI veriyor. Bu konuda bana önerebileceğin bir yardımın söz konusu olur mu acaba ? PC özelliklerim Windows 10 Uyumluluk ve yönetici olarak bir kaç şey denedim ama fayda etmedi. KAYITSIZ girişimde sıkıntı yok zaten oyunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.