yuriboyka1 Femtopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #1 Merhaba. FIFA 14 mobili cihazima kurdum ancak menajer modu vesaire oyuna girdiğimde işlemlerim kaydolmuyor. Her şey sıfırdan başlıyor. Bir çözümü var mı?
Merhaba. FIFA 14 mobili cihazima kurdum ancak menajer modu vesaire oyuna girdiğimde işlemlerim kaydolmuyor. Her şey sıfırdan başlıyor. Bir çözümü var mı?
umutx07 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #2 Yani o oyun fosil olmuş biraz sorun olması genellikle normaldir. Artı 0 Eksi
KS KS yuriboyka1 Femtopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #3 umutx07 dedi: Yani o oyun fosil olmuş biraz sorun olması genellikle normaldir. Genişletmek için tıkla... Hocam fosil ama mobilde bundan daha iyi futbol oyunu görmedim. İçinde menajer kariyeri var yani Artı 0 Eksi
umutx07 dedi: Yani o oyun fosil olmuş biraz sorun olması genellikle normaldir. Genişletmek için tıkla... Hocam fosil ama mobilde bundan daha iyi futbol oyunu görmedim. İçinde menajer kariyeri var yani
umutx07 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #4 yuriboyka1 dedi: Hocam fosil ama mobilde bundan daha iyi futbol oyunu görmedim. İçinde menajer kariyeri var yaniy. Genişletmek için tıkla... Yapılabilecek çok bir şey yok gibi ya üstelik mobil Artı 0 Eksi
yuriboyka1 dedi: Hocam fosil ama mobilde bundan daha iyi futbol oyunu görmedim. İçinde menajer kariyeri var yaniy. Genişletmek için tıkla... Yapılabilecek çok bir şey yok gibi ya üstelik mobil