FIFA 14 Çalım Hareketleri

Lordmuhafız

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Selam, bilgisayarım çok kötü olduğu için FIFA 2014 yükledim ve joystick bağladım. Teknik direktör kariyeri açtım ve Real Madrid aldım. Daha ilk 2 maçtan köy takımlarından 2-1'lik skor ile kaybettim. Sebebinin adam geçememe olduğunu düşündüm ve antrenman yerine girip çalım hareketi öğrenmeye karar verdim. Neredeyse tüm çalım hareketleri RS ile yapılıyor yani sağ joystick kolu. Ama RS ile hiçbir çalım hareketleri yapılmıyor. RS ile şut, pas, orta gibi hareketleri yapıyor. Nasıl çalım atabilirim peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bilgisayarım çok kötü olduğu için FIFA 2014 yükledim ve joystick bağladım. Teknik direktör kariyeri açtım ve Real Madrid aldım. Daha ilk 2 maçtan köy takımlarından 2-1'lik skor ile kaybettim. Sebebinin adam geçememe olduğunu düşündüm ve antrenman yerine girip çalım hareketi öğrenmeye karar verdim. Neredeyse tüm çalım hareketleri RS ile yapılıyor yani sağ joystick kolu. Ama RS ile hiçbir çalım hareketleri yapılmıyor. RS ile şut, pas, orta gibi hareketleri yapıyor. Nasıl çalım atabilirim peki?

Joystick eskiyse sağ analog öyle oluyor. X360CE diye bir uygulama var internetten bak oradan ayarla. Gamepad'in üzerinde analog diye bir tuş varsa ona bas.

Joystick eskiyse sağ analog öyle oluyor. X360CE diye bir uygulama var internetten bak oradan ayarla. Gamepad'in üzerinde analog diye bir tuş varsa ona bas.
joystick 6 senelik falan tabi yapılışını falan düşünürsek çok çok daha eski. Bir tane de kablolu gamepadim var onda analog tuşu var ama gamepade ne olduysa kendi kendine tuşlara basıyor o yüzden kablolu gamepadi kullanmıyorum. Analog tuşu olmazsa düzeltemezmiyiz? Düzeltme: Bozuk kablolu gamepadimle RS tuşunu denedim ve çalışıyor ama dediğim gibi kendi kendine bir sürü tuşa basıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Joystick 6 senelik falan tabii yapılışını falan düşünürsek çok çok daha eski. Bir tane de kablolu gamepadim var onda analog tuşu var ama gamepade ne olduysa kendi kendine tuşlara basıyor o yüzden kablolu gamepadi kullanmıyorum. Analog tuşu olmazsa düzeltemez miyiz? Düzeltme: Bozuk kablolu gamepadimle RS tuşunu denedim ve çalışıyor ama dediğim gibi kendi kendine bir sürü tuşa basıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Hocam ben eski Gamepad'i kullanırken bu sorunu bayağı bir araştırıp en son bir uygulama ile çözmüştüm ama şimdi hatırlamıyorum. İnternette bir yarım saat arasanız bulursunuz muhtemelen ben bu sorunu yaşayalı 2 yıl oldu neredeyse şu an eski gamepad i kullanmadığım için programı hatırlayamıyorum.

Hocam ben eski Gamepad'i kullanırken bu sorunu bayağı bir araştırıp en son bir uygulama ile çözmüştüm ama şimdi hatırlamıyorum. İnternette bir yarım saat arasanız bulursunuz muhtemelen ben bu sorunu yaşayalı 2 yıl oldu neredeyse şu an eski gamepad i kullanmadığım için programı hatırlayamıyorum.
Hocam hiçbir şekilde çıkmıyor bir program herkes resetlemekten bahsediyor. Neyse bu konuyu es geçelim, bir sorum daha olacaktı. Ben bu FİFA 14' te bir Teknik Direktör kariyeri açtım, kardeşim de Oyuncu Kariyeri açtı. Ben şuan Teknik Direktör kariyerime giremiyorum, yani save dosyalarını görüntülediğim yeri bulamadım daha doğrusu. Ana sayfada yok hiçbir şekilde Oyuncu Kariyerine devam et diyor. Teknik Direktör kariyerine giremiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı