Fifa 15 almalı mıyım?

Dinar Düzbak

Megapat
Yer
Balıkesir, Turkey
Daha fazla  
Fifa-05-06-07-08-09'dan sonra Pes 10-11-12-13-13 (14'ü beğenmeyip 1 sene daha 13 oynadık :)). Yani kısaca futbolu ve futbol üzerine bilgisayar oyunlarını severim. Herkes FIFA'nın çok iyi olduğunu söylüyor. O kadar kişi yanılıyor olamaz sonuçta. Bende Fifa 15 oynamaya karar verdim. Oyunun şuan Demosunu indiriyorum. Bir bakacağım beğenirsem satın almayı düşünüyordum.
Gelelim soruma;
Oyunu en ucuz nerede bulabilirim diye site site dolaşırken minimum sistem gereksinimlerini görmemle yıkıldım. :( GTX650 yazıyordu bende GT630m ekran kartı var. Şimdi yaklaşık üç ay içinde MSI GE70 almayı düşünüyorum. Sizce GT630M ile bu oyunu oynar mıyım yada yeni laptop almayı mı beklemeliyim? Birde oyunu oynayan arkadaşlar oyunun menajerlik modu hakkında bilgi verirse sevinirim. Benim FIFA'da ki en büyük zevkim Galatasaray'ı alıp şampiyonlar ligini kazanmak. Yani modun oynanabilirliği benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demo oynamış birisi olarak konuşayım. En son FIFA 11 oynamıştım futbol olarak. PES oynamam zaten. O zamandan bu zamana bana göre çıkmış en iyi FIFA. 120 TL gibi bir fiyatı var. Almayı bende düşünüyorum ama şuan pek mümkün değil.
Aldığımda bende Fenerbahçe ile şampiyonlar ligini kazanırım artık. :D

Fifa fanı isen kesin al. Pes severim. Daha özgürlükçü olduğu için. Ama Fifa kendini aştı. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oynuyorum şu anda, gayet zevkli buluyorum. Demosunda kaleciler çok iyiydi, şu anda biraz düzelttiler kalecileri, demoda gol yemiyorlardı :)

Ultimate team oynuyorum ve aldığım haz gerçekten çok tatmin edici. 96 liraya adını vermek istemiyorum bir siteden satın aldım, 120 lira vermezdim ama ben. Sonuca gelirsek asla pişman olacağınızı sanmıyorum. Fifa 2014' ü 400 saate yakın oynamış biri olarak Fifa 15'i daha fazla oynayacağıma eminim. Ultimate team kadromu da atayım bu arada :)

uploadfromtaptalk1412054158558.jpg

Demosu şuan inmiş. Söyle bir baktım ama benim bilgisayarımdan kaynaklanan kötü bir sorun var grafik falan yok :) Adamlar grafikleri çok iyi yaptık diyorlar bende düz yeşil bir saha var çimen mi el işi kağıdı mı belli değil. Oyunu böyle oynamaktansa yeni bilgisayarı beklemek daha cazip gelmeye başladı bana. Daha maç falan yapmadım gerçi okuldan sonra daha dikkatli bakacağım. Grafiklerini arttırıp nereye kadar çıkabiliyor onu deneyeceğim. Ama düşük grafiklerle oyunu çöp gibi oynamaktansa biraz daha beklemek mantıklı gelmeye başladı demoyu gördükten sonra.

Playstore'dan alabilirsin. Tavsiyem buradan al satış rakamı Türkiye haznesine yazsın. Doğum gününü yarına ayarla ve yarın olunca doğum günün diye 20 lira çek verecek. O zaman 100 liraya alabilirsin. Lütfen Meksika originden falan almayın Türkiye'de satılmamış gözüküyor, Playstore'dan alın.

Demosu şuan inmiş. Söyle bir baktım ama benim bilgisayarımdan kaynaklanan kötü bir sorun var grafik falan yok :) Adamlar grafikleri çok iyi yaptık diyorlar bende düz yeşil bir saha var çimen mi el işi kağıdı mı belli değil. Oyunu böyle oynamaktansa yeni bilgisayarı beklemek daha cazip gelmeye başladı bana. Daha maç falan yapmadım gerçi okuldan sonra daha dikkatli bakacağım. Grafiklerini arttırıp nereye kadar çıkabiliyor onu deneyeceğim. Ama düşük grafiklerle oyunu çöp gibi oynamaktansa biraz daha beklemek mantıklı gelmeye başladı demoyu gördükten sonra.
İstersen MSAA x4 , 60fps ile gameplay video çekip paylaşayım. Gtx780 ile. Grafikleri görebilirsin. Onun dışında Youtube'da da bulabilirsin bunları. Eğer oynanış kötüyse yeni bilgisayarı bekle derim.

İstersen MSAA x4 , 60fps ile gameplay video çekip paylaşayım. Gtx780 ile. Grafikleri görebilirsin. Onun dışında Youtube'da da bulabilirsin bunları. Eğer oynanış kötüyse yeni bilgisayarı bekle derim.
Yanlış anlamayın bende aynı şeyi diyorum grafik olarak iyi zaten ona baktım Youtube'den ama benim bilgisayar kötü açıyor oynatıyor ama çim çim değil karton gibi :) Zevki çıkmaz böyle onun için yeni bilgisayarı beklemeyi düşünüyorum hem bu 2-3 aylık sürede belki bir indirime rastlarım diye de ümit ediyorum.
Playstore'dan alabilirsin. Tavsiyem buradan al satış rakamı Türkiye haznesine yazsın. Doğum gününü yarına ayarla ve yarın olunca doğum günün diye 20 lira çek verecek. O zaman 100 liraya alabilirsin. Lütfen Meksika originden falan almayın Türkiye'de satılmamış gözüküyor, Playstore'dan alın.
Teşekkürler G2A'dan almayı düşünüyordum oradan 109 liraya gelecekti bunu öğrendiğim iyi oldu :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı