Fifa 15 almalı mıyım?

Mesela FIFA 15'te UT'de şu kadroyu yaptım.
Türkiye Ligi Karması FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

Zaten gördükten sonra alasın daha da gelecektir. FIFA'yı korsan oynamak buz dağının sadece görünen kısmından haberdar olmak gibi bir şey, çünkü orijinale sahip olduğunda ne modlar çıkıyor karşına.

Korsan onamayı kesinlikle düşünmüyorum zaten ya alıp oynarım ya da hiç oynamam. Ama yeni bilgisayarı beklemek biraz daha mantıklı geldi bana bakalım artık. Birde herkes ultimate team'den bahsediyor ama ben FIFA serisini 09'da bıraktım bu ultimate team ne kısaca bahsedebilir misiniz?

Korsan onamayı kesinlikle düşünmüyorum zaten ya alıp oynarım ya da hiç oynamam. Ama yeni bilgisayarı beklemek biraz daha mantıklı geldi bana bakalım artık. Birde herkes ultimate team'den bahsediyor ama ben FIFA serisini 09'da bıraktım bu ultimate team ne kısaca bahsedebilir misiniz?

Ultimate Team'de Division'lar mevcut 1'den 10'a kadar. Div10'da başlıyorsunuz. Lig çıkmak için Division'daki hedef puanı veya üstünü yapman gerekiyor. 10 maç yapılıyor her Division'da ve örneğin 12 lig düşmemek için yapman gereken minimum puan iken 16 lig çıkmak için yapman gereken minimum puan oluyor. Sen de bu hedeflere göre lig çıkmaya çalışıyorsun. Takım oyuncuları başta 60-65 civarı güçte oyuncular oluyor her maç sonrası coins alıyorsun ve o coinslerle istediğin takımı kuruyorsun fakat oyunda takım kimyası da önemli olduğundan bu takım aynı ligden veya aynı milli takımdan oluşmalı. Örneğin İngiltere milli takımı ve İngiltere Premier Ligi karması gibi. Tabii böyle anlatarak da kafanda bir şey oluşturamazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonra Pro Clubs var. Kendi oluşturduğun oyuncu ile 11 vs 11 maçlar yapılıyor. O da çok zevkli. Kulüp kuruyor veya mevcut kulüplere katılıyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birkaç tane daha bu tarz modlar mevcut. Ayrıca oyun ve takım güçleri haftalık olarak güncelleniyor oyuncuların performansına göre, günün maçı diye bir şey var. Hazırlık maçı bölümünde günün maçları otomatik olarak geliyor. Sonra seçtiğin ligin puan durumu, seçtiğin takımın haberleri gözüküyor oyun içinde. Zaten FIFA 15'in grafik kalitesi, fizik motorunu ve gerçekçiliğini konuşmaya gerek yok. :)

Fifa 2002 den bu yana fifacıyımdır ama sadece 14'ü satın aldım geç kaldım ama olsun o zevke değer inan online zevki başka hele o ultimate team var ya bağımlılık sebebi. Fifa 15 ise yeni pc'm kargoda geliyor aynı günde FIFA 15 keyimi alırım yani sakın kaçırma :)

Ben demosunu oynadım biraz pek de bir şey anlamadım şahsen demosunda, online modda zaten kasma yasanıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı