FIFA 15 DEMO Kasıyor

onurr

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba Technopat Ailesi, bugün FIFA 15'in DEMO sürümünü indirdim. Oyuna girerken aşırı kasmalar oluyor. Ben de oyunu kapatıyordum. Kartım güzel olmazsa bile oyunları düşük ayarlar da olsa bile oynuyordum. Şimdi tek zevkim futbol oyunları ve ben FIFA'yı oynayamıyorum.

Sistemim

NVIDIA GeForce GT 540M
4GB 1333 MHz
Intel Core i5 2430 2.40 GHZ Turbo Boost ile 3 GHz
WD 750 GB 5400 RPM

Cevaplarınızı bekliyorum...

Playstation 3'de yağ gibi akıyor bu arada uzun zamandan sonra oynayacağım tek fifa oyunu olacak.

Gta 4'te ki durum Fifa'da da var ne yazık ki.

FIFA 15 PC platformu ile neredeyse aynı olan yeni konsollar ile üretildi diye biliyorum. Bu sebeple GTA IV'le aynı sorunu barındırmıyor. Next-gen olduğundan yüksek grafik kartları istiyor ve belki bir ihtimal her grafik kartına göre optimize edilmemiş olabilir fakat tam sürümde bu sorunun çözüleceğine inanıyorum. Grafik kartları güncelleme alırsa onla bile düzelebilecek bir durum aslında.

Dinamik ignite motoru, adı üstünde next gen oyun, formaların hareketleri, kırışması, 3 boyutlu kaliteli çimler ve kaliteli kaplamalar her ne kadar bir futbol oyunu da olsa bunlar bir araya gelince yüksek kart şart maalesef. Ama biraz daha optimize edilebilir. Fifa 15 resmi çıkışını yaptıktan sonra Nvidia ve AMD'nin FIFA 15'e daha uyumlu birer driver çıkartacaklarına inanıyorum. saygılar...

Oyun bende kasmıyor (bütün ayarlar high) 60-70 fps veriyor ( kalenin oralarda 40'a düşüyor) ancak takılma var oyun takıla takıla gidiyor.

Şahsen bende bir kasma olmadı ayarları sona aldım ve rahatça oynadım. Fakat demo olduğu için bir çok kişi farklı farklı sorunlar meydana geldi. Bir arkadaşımın sistemi oyunu çok iyi olmasına rağmen oyunda donma ve kasma sorunları yaşadı. Full sürümü bekleyin en iyisi demo'dan kaynaklanan bir sorun belli ki kasma.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı