FIFA 15 Demo Tekrar Sorunu

umutreyiz17

Hectopat
Arkadaslar FIFA 15'te maç yaparken hiçbir şeyin tekrarı verilmiyor. Mesela gol oldu bir Premier Lig ikonu geçiyor sonra tekrar verilmiş gibi bir ikon daha ama arada tekrar verilmiyor. Gol, ofsayt, faul hiçbir durumda pozisyon tekrarı yok. İlk önce demoda yok zannettim ama adamlar gol çizgisi ile bile tekrar videosu atmış oynadığım platform PC bir yardım lütfen.

Oyunun demo sürümü olduğundan dolayı. Full sürümünü indirirsen bu sorun olmayacaktır.
Hocam ben de öyle zannettim önemsemedim fakat millet YouTube'a replay videoları yüklemiş maç videolarında da replaylar var hep. Bende yok yine de teşekkürler. Çıksa da indirsek full'ünü. Reloaded kırar inşallah bu yıl, Skidrow'a kalmayız FIFA 14 Skidrow fiyaskoydu...

Sorun sizin PC'nizden kaynaklı. Ben de ve birçok kişide bu sorun yok. Ayrıca FIFA 14 nasıl 1 ay sonra kırılabildiyse FIFA 15 de 1 aydan geç kırılır. Çünkü Next-gen sadece grafik olarak değil güvenlik olarak da next-gen.

O kırmasın da şu kırsın diye dua edeceğine oyunu satın al. 90-120 TL civarına satılıyor oyun. TTnet'li isen 12 taksit bile yapabiliyorsun. Hem oyuna para ödemeyip hem de sorunlarından şikayet etmek de tam bir fiyasko.

Sorun sizin PC'nizden kaynaklı. Ben de ve birçok kişide bu sorun yok. Ayrıca FIFA 14 nasıl 1 ay sonra kırılabildiyse FIFA 15 de 1 aydan geç kırılır. Çünkü Next-gen sadece grafik olarak değil güvenlik olarak da next-gen.

O kırmasın da şu kırsın diye dua edeceğine oyunu satın al. 90-120 TL civarına satılıyor oyun. TTnet'li isen 12 taksit bile yapabiliyorsun. Hem oyuna para ödemeyip hem de sorunlarından şikayet etmek de tam bir fiyasko.
Oyuna para ödemeyip sorunlarından yakınmak değil. Demosu zaten f2p, demodaki bir hatayı söyledim. İstersen bu hesabı da banla adminler yardımdan ziyade ban yapıyor maalesef.

Oyuna para ver demesi kolay da herkesin oyuna vercek parası yok olsa da ailem bir oyuna 100 TL verilir mi diyecek sonuçta daha liseye gidiyorum ben 16 yasındayım. Yani durumum yok diye oynamayım mı ben o oyuna para veremem vermedikten sonra ha korsan oynamışım ha hiç oynamamısım EA'ya bi zararım yok... Zevkimizden orjinal almazmışız gibi konuşmayın insanlara yardımcı olun laf sokup banlamayın Admin Bey.

Hocam ben de öyle zannettim önemsemedim fakat millet YouTube'a replay videoları yüklemiş maç videolarında da replaylar var hep. Bende yok yine de teşekkürler.

Zaten bu yanıtınıza verdiğim yanıt mevcut. Yani ben orada "Demodaki sorunlara yakınamazsın." gibi bir ifade kullanmadım.
Sorun sizin PC'nizden kaynaklı. Ben de ve birçok kişide bu sorun yok.

Çıksa da indirsek full'ünü. Reloaded kırar inşallah bu yıl, Skidrow'a kalmayız FIFA 14 Skidrow fiyaskoydu...

Ben buradaki ifadenize yanıt verdim. Hem oyuna para vermeyip hem de korsan oyuna eleştiri getirmek komik. Bir lokantada ücretsiz bir yemek yerken yemeğin tuzu az demek gibi bir durum bu. Hem para vermiyor korsan kullanıyorsun hem de oyunu kıran gruba fiyasko diyorsun. İşte bu komik. :)

Oyuna para ver demesi kolay da herkesin oyuna vercek parası yok olsa da ailem bir oyuna 100 TL verilir mi diyecek sonuçta daha liseye gidiyorum ben 16 yasındayım. Yani durumum yok diye oynamayım mı ben o oyuna para veremem vermedikten sonra ha korsan oynamışım ha hiç oynamamısım EA'ya bi zararım yok...

TTnet'li isen ayda 11 TL ödeyerek Playstore'dan oyunu almak mümkün. Birkaç gün okul harçlığını biriktirsen ve ay sonu ailene verip ben şu oyunu istiyorum desen sıkıntı yapmazlar herhalde. Hem FIFA'nın görmediğin tarafının oyunun offline halinde çok daha iyi olduğunu görmüş olursun. Ultimate Team'den bahsediyorum. :) He ailen yine karşı çıkarsa almana o zaman yapacak bir şey yok alman konusunda fakat İnşallah şu kırar, bu fiyasko demek de komik kaçıyor. Ayrıca bunu "Oyunun Full sürümü çıksa da indirsek." diyerek gösteriyorsun.

insanlara yardımcı olun laf sokup banlamayın Admin Bey.

Zaten konuda sizin Demo'da yaşadığınızda derde de yardımcı olmaya çalıştım. Herkese de yardımcı olmaya çalışıyorum. Ceza alma sebebiniz de ne korsan kullanmak ne de laf sokup ceza vermek. Ceza alma sebeniniz en ufak yazım ve noktalama kurallarına hiçbir yanıtınızda uymamak, bunu siz de biliyorsunuz. :)

İyi sosyaller.

Aynı sorun bende de var hocam vatandan 140 TL'ye aldım Fifa'yı orjinal gol atıyorum güzel ama hemen geçiyor golü. Nolur yardım edin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı