SAAGA Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Arkadaşlar bende PS3 kolu var. FIFA 15 oynarken nasıl kol ile oynayabilirim?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 20 Mart 2021 #2 PS3 kolunu kablo aracılığı ile bağlayarak oynayabilirsiniz.
SAAGA Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #3 kratosdeniz dedi: PS3 kolunu kablo aracılığı ile bağlayarak oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bağlıyorum oyunda da şeçiyorum kolu fakat klavye ile oynayabiliyorum sadece.
kratosdeniz dedi: PS3 kolunu kablo aracılığı ile bağlayarak oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bağlıyorum oyunda da şeçiyorum kolu fakat klavye ile oynayabiliyorum sadece.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.241 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 20 Mart 2021 #4 Kablo ile sisteme bağladıktan sonra xbox kolu gibi gösterip oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kablo ile sisteme bağladıktan sonra xbox kolu gibi gösterip oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SAAGA Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #5 erdemst17 dedi: Kablo ile sisteme bağladıktan sonra Xbox kolu gibi gösterip oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Reis sağ ol internete ayni soruyu soruyorum kol ayarları yapma videoları çıkıyor şaka gibi .
erdemst17 dedi: Kablo ile sisteme bağladıktan sonra Xbox kolu gibi gösterip oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Reis sağ ol internete ayni soruyu soruyorum kol ayarları yapma videoları çıkıyor şaka gibi .