Windows 7'de böyle bir hata ile karşılaşmamıştım. Windows 8.1'de karşıma geldi. Process Monitör ile hata raporu burada Fifa 16 hata.rar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sizin verdiğiniz paketleri yükledikten sonra sildiğim msvcp100.dll nin geri geldiğini fark ettim yani yüklenmiş gibi duruyor olmazsa bir kez daha deneyebilirimTüm paketleri eksiksiz yüklediğinize emin misiniz?
sfc /scannow yazın ve enter deyin.Microsoft Windows [Version 6.3.9600]Origin'den oyunu repair edin.
CMD'yi yönetici olarak çalıştıraraksfc /scannowyazın ve enter deyin.
Kişisel bilgisayar güncel bir de garip bir şey fark ettim oyuna tıklayınca fifa 16 exe yazacağına ActivationUı.exe yazıyor hata mesajının üstünde ayrı zamanda oyuna tıklayınca origin açılmıyor sizce sorun bundan kaynaklı olabilirmi? çünkü Process moniöre göre dll dosyalarında bir sıkınıtı yok gibiWindows update çalıştırın.
Sorunu çözdüm. Bütün Microsoft Visual C++ paketlerini silip AIO210 ile tekrar yükledim sorun ortadan kalktı. Cevaplarınız için teşekkür ederim.Origin'den rapor alıp yükleyin bir de.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.