Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
FIFA 17 Demo Please Update Your İntel Driver Hatası
Ekran kartı da aynı hata da aynı. Yorum burda dursun inşallah bilen çıkar. Bu hatayı BF1'de aldım ama YouTube'da BF1 Intel hd 4000 yazınca 30 FPS ile oynayan adam çıkıyor. Şimdide FIFA'da var bu hata.
Aynı problem bende de var. O kadar uğraşıp güncelledim fakat çözülmedi. Tamam diyince bende oyuna giriyor, siyah ekranda birkaç saniye bekleyip kapanıyor.
PJLadius' un dediğinin aynısı benimde tıpatıp aynı güncellemeyi falan yaptım herşey tamam ama yine aynı hata, tamam diyincede oyun penceresi açılıyor siyah ekran birkaç saniye bekletip kapanıyor.
Bende de aynı sorun var sabahtan beri araştırdım tekim sanıyordum neyseki değilmişim İnşallah bir bilen çıkarda bize yardımcı olur.
Edit: Bu sorun AMD'lerde oluyomuş. Driver falan silin diyolar bende AMD Radeon R7 M260 var. EA'nın soru cevap sitesinde bile daha cevaplanmamış. Bi ingilizce sitede rastladım gpu eski olduğundan dolayı desteklemiyor o yüzden açmıyor diyorlar. Ben bu oyunu çok bekledim almayıda istiyodum pc performansına göre ama bu sorun çözülmezse sanırım alamayacağım.