FIFA 17 Demo Please Update Your İntel Driver Hatası

SH4DOW

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum driver şu an en güncel halde ! GPU: İntel HD Graphics 4000.

Adsız.png

Ekran kartı da aynı hata da aynı. Yorum burda dursun inşallah bilen çıkar. Bu hatayı BF1'de aldım ama YouTube'da BF1 Intel hd 4000 yazınca 30 FPS ile oynayan adam çıkıyor. Şimdide FIFA'da var bu hata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problem bende de var. O kadar uğraşıp güncelledim fakat çözülmedi. Tamam diyince bende oyuna giriyor, siyah ekranda birkaç saniye bekleyip kapanıyor.

PJLadius' un dediğinin aynısı benimde tıpatıp aynı güncellemeyi falan yaptım herşey tamam ama yine aynı hata, tamam diyincede oyun penceresi açılıyor siyah ekran birkaç saniye bekletip kapanıyor.

Bende de aynı sorun var sabahtan beri araştırdım tekim sanıyordum neyseki değilmişim :) İnşallah bir bilen çıkarda bize yardımcı olur.

Edit: Bu sorun AMD'lerde oluyomuş. Driver falan silin diyolar bende AMD Radeon R7 M260 var. EA'nın soru cevap sitesinde bile daha cevaplanmamış. Bi ingilizce sitede rastladım gpu eski olduğundan dolayı desteklemiyor o yüzden açmıyor diyorlar. Ben bu oyunu çok bekledim almayıda istiyodum pc performansına göre ama bu sorun çözülmezse sanırım alamayacağım.

Beyler bende de oldu bu olay ben çözdüm. NVIDIA ekran karrına sahipseniz
  1. NVIDIA denetim masasına girin.
  2. 3D ayarların görüntülenmesi.
  3. Program ayarları.
  4. Ekle'ye basın, FIFA 17 ile ilgili ikisini de ekleyin.
  5. Ekledikten sonra ikisin ede bu program varsayılan grafik işlemciyi yüksek perfonmanslı NVIDIA'yı seçin. Uygula deyip çıkın sorun düzeliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı