FIFA 17 Demo Please Update Your İntel Driver Hatası

İşletim sistemin ve sürücü sürümün nedir ?

1-vert.jpg

Şu sürümü dener misin ?

Download Intel® Graphics Driver for Windows® 10 and Windows 7*/8.1* [15.33]

Yine de bu hatanın yanıltıcı olduğu ve oyunun harici ekran kartı olmadan çalışmadığı belirtilmekte.

Bu driverı belkide 10 kere kurdum, tüm driverları sildim bi daha kurdum, ekran kartını kaldırdım aygıt yöneticisinden bidaha kurdum, ''Display Driver Uninstall'' ile kaldırıp kurdum yine olmadı.
En son driverın numarası ''15.33.43.4425'' ama aygıt yöneticisinde ve resimdeki hatada da driverın sürümü ''10.18.10.4425'' olarak görünüyor. Acaba driver güncellemesinde mi bi sorun var ?

Aygıt Yöneticisi altından sürücüyü INF dosyasından seçerek kurmayı deneyin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun için Driver'ı ''.zip'' olarak mı yüklemem gerek ?

ZIP sürümü indirip klasöre çıkartın. İçinden INF seçip yükleyin.

Download speed'im sağolsun (!) zip yüklenince hemen deniyeceğim.

ZIP sürümü indirip klasöre çıkartın. İçinden INF seçip yükleyin.
Zip şuan yüklendi ama içinde INF ile alakalı hiçbirşey yok.
Edit: Buldum şimdi yazılım yükleniyor.

Yazılım yüklendi şimdi restart mı atmam gerek ?

@Recep Baltaş HD7400 Ekran kartım var. Steamde ki oyunlarda ve fifa 16 da bu ekran kartını kullanabiliyorum.Ayarlardan yüksek performanslı seçeneğini seçiyorum.Yalnız gel gelelim fifa 17 ye ne yaparsam yapayım HD7400 e geçmiyor.14.9 u kurdum fakat oradan hiçbir ayar menüsü çıkmadı sadece Ön Ayar - Bilgi sütunları çıktı ama crimson kurduğum zaman bütün ayarlar takır takır çıktı hiçbir sorun olmadı o konuda tek sıkıntım fifa 17 demo'da oldu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı