FIFA 17 için Joystick Önerisi

• Konuyu başlatan Kaiju
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 5.051

Kaiju

Kilopat
Daha fazla  
Xbox 360 PC uyumlu kollar dikkatimi çekti ama uygun fiyat ve orjinal ürün hangi siteden bulabilirim? Veya sizin önereceğiniz joystickler varsa önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
N11 den 70 liraya falan bulursan alma orjinal kablolu x360 kol satılmıyor artık. Bir ayda analoglar sürtmeye gıcır gıcır ses çıkarmaya başlıyor hassasligini yitiriyor. Alabiliyosan en iyisini al orjinal xbox one tabiki. Hissiyatı mükemmel ötesi.

N11 den 70 liraya falan bulursan alma orjinal kablolu x360 kol satılmıyor artık. Bir ayda analoglar sürtmeye gıcır gıcır ses çıkarmaya başlıyor hassasligini yitiriyor. Alabiliyosan en iyisini al orjinal xbox one tabiki. Hissiyatı mükemmel ötesi.
Reis almamın sebebi sırf Fifa2017 ama şimdi 200 lira vermekte istemiyorum açıkcası zaten xbox one 450 lira falan düşmüş kola 200 vermek yerine xbox almak daha mantıklı geliyor ama PC deki kadromu falan aktaramayacağım için tekrar baştan uğraşmakta istemiyorum arada kaldım valla logitech f310 önerenler var ama biraz araştırdım geç tepki veriyor falan yazanlarda var bilemedim :/

Bütçe varsa Dualshock 4 V2 öneririm. Bütçe yoksa Logitech F310 veya F710 öneririm.. F310 kullanıyorum 1 senedir. Henüz problem yaşamadım. F310 kablolu zaten geç tepki vermez.

İyi kollar pahalı malesef piyasa böyle dualshock 4 ün Pc ile tam uyumlu çalışmadığı gerçeği var. Yakın fiyata xbox kolu daha mantıklı. F710 çok ağır ergonomi 0. f310 da elde kalite hissi vermemişti bende, ayrıca titreşim motoru yok sanırım. Orjinal x360 kollarından bulmaya çalışabilirsiniz, kablosuzların orjinal pc uyumluları satılıyor hala ama 50Tl fark var xbox one kolu ile arada değer mi bilmiyorum. GamesSir g4s 'in de iyi olduğu söyleniyor.

Logitech f310 her zaman ilk tercihin olsun bence. Çünkü f710 kablosuz fakat bazen kopma sorumları olabiliyor mesafeyi çok uzak tutmamak gerekiyor. En iyi deneyimi fiyat performans açısından f310 verir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı