FIFA 17 Tepki Vermiyor

berkerew

Megapat
Makaleler
2
Yer
Istanbul/Cekmekoy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem Özellikleri: Acer Nitro 16 I5 13500H, Nvdia RTX 4050 140w, 16 GB DDR5 4800 Mhz Ram, 1 TB M.2 SSD, 165 Hz
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar merhabalar uygulamaya tıklıyorum mouse imleç dönüyor ama tepki vermeden hiçbir şey olmadan öyle devam edip 10 saniye sonra görev yöneticisinden kendi kendine kapanıyor sabahtan beri her yerde çözümü arıyorum. Bir tane çözüm buldum Extreme Injector diye Dualcore.dll adlı dosyayı Fıfa17.exe'ye enjekte ettim açıldı ama 1 ile 3 FPS verdi ve GPU kullanımı 0-3 arasındaydı yani ekran kartı devreye girmedi başarısız oldu o yöntem. PC'ye format attım Windows 10 yaptım tüm driverleri güncelledim V.c NetFramework uygulamaları ekran kartı driveri her şey güncel.

Sistem:
Intel Q6600 Dört Çekirdek 3.10 Ghz (O.c)
Yeston GT 1030 2 GB GDDR5
Hi Level Soğutuculu 8 GB RAM 1333 Mhz
G41-Combo

FIFA17LOG

Yukarıda Log dosyasını da verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. İşlemciniz çift çekirdekli değil. Dolayısıyla enjektöre gerek yok.
  2. Paylaştığınız bağlantı bozuk. Bağlantıyı yeniden paylaşın.

Merhaba işlemci değiştim fakat şöyle bir sıkıntı var ekran kartım 27 derecede 0 ile 20 GPU kullanıyor. Fakat MSI Afterburner açıp voltage kısmını 10 yaptıktan 1 dakika sonra ekran kartı ısınıp FPS'de artış oluyor. Sebebi nedir ? Ekran kartım GT 1030 işlemcim ise Q8300.
367067
367068

Buda MSI Afterburnerdan sonra;
367073

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı