Çözüm FIFA 18 Açılmama Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ThePrelior

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Başlangıçta siyah ekran ve 2sn içinde geri kapanıyor.

Bu sorunun kaynağını buldum. Yaklaşık 1 gündür araştırıyorum konuyu herkes genellikle VC+ Packlerden dolayı bu sorunu yaşamış ama hayır sorun VC + packler değil sorunun yaşandığı genel işletim sistemi Win 7 ultimate SP1 yaklaşık 1 milyon kişide aynı sistem var ve aynı sorun olmuş. Konuyu takip ettim ve sorunun bir güncelleme ile çözüldüğünü keşfettim. Bir youtube videosu sayesinde eğer bölüm sorumlusu da onaylarsa o güncelleme dosyasını buraya atabilirim ve artık bu konu açılmaz.

Ben sorunu çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sorunun kaynağını buldum. Yaklaşık 1 gündür araştırıyorum konuyu herkes genellikle VC+ Packlerden dolayı bu sorunu yaşamış ama hayır sorun VC + packler değil sorunun yaşandığı genel işletim sistemi Win 7 ultimate SP1 yaklaşık 1 milyon kişide aynı sistem var ve aynı sorun olmuş. Konuyu takip ettim ve sorunun bir güncelleme ile çözüldüğünü keşfettim. Bir youtube videosu sayesinde eğer bölüm sorumlusu da onaylarsa o güncelleme dosyasını buraya atabilirim ve artık bu konu açılmaz.

Ben sorunu çözdüm.
Lütfen nasıl yaptığınızı açıklar mısınız? Videonun linkini atabilirsiniz.

Ben sorunu çözdüm.[/QUOTE

Nasıl çözdüğünüzü anlatırmısınız ?
Youtube video linki de olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı