FIFA 18 Coins Nerede Satılabilir?

Ahmet Karaca

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Şu an hesabımda 440K coins bulunmakta. Ben bu coinsleri satmak istiyorum. Bu coinsleri nerede satabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satabilsen de alan olmayacaktır. Oynayan biri olarak söylüyorum bu sene oyun diğer senelere göre çok kötüydü. Bir Gabriel Jesus fenomen Ronaldo ile aynı güçte oynuyordu sanki. Bakayoko desen Desailly ile kapışır. Umarım seneye de aynı şeyler olmaz. 90 pace adama yetişen Pique gördüm zamanında.

FIFA 18 için artık kimse Coin almıyor. Sebebi ise oyuna gerçekten ''BİNLERCE LİRA'' yatıranlar bile iyi bir kart çıkaramıyor. Hatta bunun yüzünden Almanya gibi Ülkeler FIFA 18'in bu özelliğini kumara giriyor dedi ve yeni oyunda bu hatayı düzeltmezler ise Ülkelerinde satış yapamayacaklarını söyledi. Yani artık kimse almaz. Satsan da hesabını satarsın alırlarsa öyle alırlar.

@199688 O durum şöyle: Mesela sene başında 3 aşağı 5 yukarı kadrolar nasıldı?

Kalede Fehrman,buttland
Defans valencia alexsandro-alaba stones- boateng
DOS bakayoko Ndidi
Forvet Jesus sistem 4-1-2-1-2(2) değil mi? :)
bu kadro ikonlarla kapışıyordu

Ama TOTGS kimmich çıktı sağ bek bi anda ele geçirdi ve artık valencia ilk zamanlardaki o "overpowered" gibi değildi sanki bişeyleriyle oynamışlardı? :) Yani demek istediğim her yeni kart çeşitleri çıktığında TOTS TOTY bir önceki meta kartlar çöpe dönüştü sanki onları elde etmeliyiz yoksa div 3 ü geçemeyiz gibi hissediyorduk. Aslında EA nin tam olarak istediğide buydu. Arkadaş Almanyanın uyguladığı tepkiyi söylemiş çok haklılar kaldı ki Reddit falan kaynıyo bu konuda.

@199688 O durum şöyle: Mesela sene başında 3 aşağı 5 yukarı kadrolar nasıldı?

Kalede Fehrman,buttland
Defans valencia alexsandro-alaba stones- boateng
DOS bakayoko Ndidi
Forvet Jesus sistem 4-1-2-1-2(2) değil mi? :)
bu kadro ikonlarla kapışıyordu

Ama TOTGS kimmich çıktı sağ bek bi anda ele geçirdi ve artık valencia ilk zamanlardaki o "overpowered" gibi değildi sanki bişeyleriyle oynamışlardı? :) Yani demek istediğim her yeni kart çeşitleri çıktığında TOTS TOTY bir önceki meta kartlar çöpe dönüştü sanki onları elde etmeliyiz yoksa div 3 ü geçemeyiz gibi hissediyorduk. Aslında EA nin tam olarak istediğide buydu. Arkadaş Almanyanın uyguladığı tepkiyi söylemiş çok haklılar kaldı ki Reddit falan kaynıyo bu konuda.
Hocam hatırlatma lütfen. İkon garantili paket aldım kendimi yırtarak içinden çıkan ikon İnzaghi oldu. Adamın tek yeteneği finishingiydi. Fahrmann desen Lev Yashin'den daha iyi kurtarışlar yapıyordu. Moya vardı Neuer'den iyi sıçrıyordu oyunda. Valencia'yı hiç sevmezdim zaten normal kartını kullanmıştım zayıf ayağına gelince resmen rakip takıma asist yapıyordu. IF Walker harikaydı 2 yıldız zayıf ayağı vardı ama yine fena değildi.

Satabilsen de alan olmayacaktır. Oynayan biri olarak söylüyorum bu sene oyun diğer senelere göre çok kötüydü. Bir Gabriel Jesus fenomen Ronaldo ile aynı güçte oynuyordu sanki. Bakayoko desen Desailly ile kapışır. Umarım seneye de aynı şeyler olmaz. 90 pace adama yetişen Pique gördüm zamanında.
Bana kalırsa hiçbir şey değişmeyecek. PES oyuncunun gücünü sahaya yansıtmada hep 1 numaraydı. FIFA'nın iyi olduğu konu ise atmosferdi. Ve izlediğim videolara göre bunu da kaybedecek gibi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı