FIFA 18 Stoper Sorunu

brky0935

Megapat
Daha fazla  
İlk defa FIFA'ya başlamama rağmen hemen sorun yapmaya başladı;

Galatasaray kariyer oynuyorum, fakat her maç 1 stoper deli gibi ileri çıkıyor, forvetten bile fazla ve asla geri dönmüyor. Talimatlardan talimatı geride kal ama hiç de öyle yapmıyor. Libero yaptım, stoper yaptım, SĞMB vey SLMB yaptım, dizilişi değiştirdim, orta sahalara ileri çıkmasını söyledim belki onlar geride kalmak zorunda olur diye fakat hiç fayda etmedi. Serdar Aziz yerine Ahmet Çalık'ı oynattım yine aynısı. Hiçbir şekilde çözüme ulaşamadım. Ve her maç bu sorun yüzünden 1-2 gol yemeye başladım ve cidden artık oyundan soğudum. İnternete baktım fakat kimse böyle bir sorunla karşılaşmamış. Cidden çok ilginç. Şimdiden teşekkürler. Lütfen yardım edin, bu kadar hoşuma giden oyunu bırakmayayım.

Oyun esnasında hızlı taktiklerden yanlışlıkla "Stoper Atağa Katılır" seçeneğini etkinleştiriyor olabilirsin. Kontrol et.
Olabilir, az önceki maçta ilk 15dk bir sorun yoktu fakat sonra olmaya başladı. Fakat hızlı taktiklerden başka bir şeyi seçtim, yine de düzelmedi. Bunu nasıl iptal ederim? İlk defa düzgün FİFA oynuyorum kusuruma bakma

Oyun esnasında hızlı taktiklerden yanlışlıkla "Stoper Atağa Katılır" seçeneğini etkinleştiriyor olabilirsin. Kontrol et.
Tekrardan yazıyorum, sorunu anladım ondan dolayı değilmiş. Sorun; her duran top olduğunda ya da top dışarı çıktığında vb. direk ultra atağa alıyor ve stoperim atağa katılıyor. Normal yaptığımda geri dönüyor. Fakat niye habire böyle yapıyor? Nasıl bunu istediğim şekilde otomatik ayarlarım? Her top durdugunda falan bunu mu ayarlamak gerek cidden?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı