Çözüldü FIFA 18 Tepki Vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan Tonbul

Megapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Hemşire
Herkese iyi forumlar. 1 ay önce Fifa 18 almıştım fakat ancak deneme fırsatım oldu ki bu fırsatta da deneyemedim. Fifa.exe’ye tıklıyorum launcher açılıyor oyna diyorum fakat oyun açılmıyor 15-20 dakika bekledim gene de açılmadı. İnternette baktığımda bu sorunu yaşayan tek kişi ben olmadığımı gördüm. Sayın @Recep Baltaş ın da dediği gibi Process Monitor ile hata raporumu oluşturdum. Sizlerden yardım bekliyorum arkadaşlar. CPU olarak AMD X4 860K, GPU olarak ise GTX 1050 ekran kartına sahip olduğumu da belirtmiş olayım. Hata raporum Logfile.PML

@Recep Baltaş Recep bey yardımcı olabilir misiniz lütfen

C:\Windows/System32/MSVCR120.DLL ve C:\Windows\System32\MSVCP120.DLL silip aşağıdaki Visual'ları kurun:
DLL'lerde aman aman bir sorun yok gibi. Sorun devam ederse yeniden rapor paylaşın.
Bu kez de böyle bir hata verdi :(
Adsız.png

Visual'ların x64 ve x86 kitlerini kurduğunuza emin misiniz? Kurduktan sonra Visual'ları açıp onar (repair) işlemini yapın.
Dediklerinizi aynen yaptım. Hatayı vermiyor fakat durum gene aynı. Gene oyna diyorum oyun tepki vermiyor. Bu da şuan ki Process Monitor raporum Logfile2.PML

Var arkadaşım var çözümü, ama sen yapamıyorsun, hala msvcp120.DLL ve msvcr120.DLL dosyası bozuk görünüyor.
C:\Windows\System32\msvcp120.DLL
C:\Windows\System32\msvcr120.DLL
Sil bakalım şunları. Bir şey yükleme sil ve açmaya çalışıp rapor at tekrar.

Var arkadaşım var çözümü, ama sen yapamıyorsun, hala msvcp120.DLL ve msvcr120.DLL dosyası bozuk görünüyor.
C:\Windows\System32\msvcp120.DLL
C:\Windows\System32\msvcr120.DLL
Sil bakalım şunları. Bir şey yükleme sil ve açmaya çalışıp rapor at tekrar.
Sildim, denedim gene aynı hatayı verdi. Bu da yeni rapor https://yadi.sk/d/7fQ2Rg_y3TCXNM
Adsız.png

Aynı hatayı verdirmesi için sildirttim zaten.
Var ise buradan da siliyorsunuz.
C:\Windows\System\MSVCP120.DLL
Önce denetim masası program ekle kaldırdan, Visual 2013'ün sadece X86 sürününü kaldırın, sonra bu aşağıdaki dosyaların hem 32 Bit hem de 64 Bit olanları yükleyin bakalım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı