FIFA 19 Demo FIFA 18'den Çok Farklı

Şut sisteminin değişeceği açıklanmıştı ama bence pek bir fark yok. Bence asıl önemli değişiklik paslarda olmuş. Paslar daha yavaş ve isabetli gidiyor. Yeni taktik sistemleri de oyuna büyük katkı sağlıyor. Ben FIFA 19'dan FIFA 18'e göre daha çok zevk aldım. Ama kişiden kişiye değişir tabii ki.
 
Her yeni Fifa oyununu çıktığı gün yükleyip oynadım. Hiç birinden bu kadar keyif almadım açıkçası. Çok fazla şey değişmemiş oyunda ama verdiği hissiyat, akıcılık ve kontrolün daha çok benim elimde olduğu hissiyatı çok iyi önceki oyunlara göre.

Demek istediğim şey önceki oyunlara ilk geçtiğim dönemdeki hissiyatlarıma göre değerlendirdim oyunu. Fifa 18 oyununu ilk oynadığım zaman çok hızlanmış ve savunma yapmak daha zor olmuş demiştim ben. Burada yaptığım yorum ise rahatlık hissi. Resmen oyunu oynarken rahatladım :D
 
Oyunun demosuna özen gösterilmeli. Oyunun kapak resmi olan Ronaldo hiç benzememiş. Tam sürümde o kadar kötü değil benziyor. Sanırım oyuncu yüzleri FIFA 2018 ile aynı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı