FIFA 19 DirectX Hatası DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED

Cloud´y

Hectopat
Merhaba. 2018'de aldığım FIFA 19'u PC'ye sadece 1 kere yükledim yani 2 yıldır PC'de. Ara sıra açar oynardım 5 aydır açmıyordum girdim fakat böyle bir sorunla karşılaştım. İnternetteki her sorunu denedim ama olmadı. Hem Origin'i hem de oyunu komple silip kurdum ama hala aynı hatayı veriyor. Bu arada ekran kartım güncel. İşletim sistemim de 950M - i76700HQ - 16 GB RAM. DirectX'de 11 yüklü.

Dosya Ekleri

• pat.JPG
    pat.JPG
    56,7 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kurun.
DirectX güncelleyin.

Hocam dediklerinizi yaptım fakat sonuç hala aynı. :(
Hocam ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kurun.
DirectX güncelleyin.

Hocam hata raporu oluşturun.

Hocam raporu söylendiği gibi oluşturup yükledim. Logfile
Hocam hata raporu oluşturun.

@Emre C Hocam dediğinizi de yaptım önceki sürümü yükledim olmadı. Sanırım format şart gibi... İlgi ve alakanız için ikinize de teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.
DDU ile kaldırdığında tekrar ekran kartı sürücüsünü yükledin değil mi? DDU ile kaldırıp, bir önceki sürümü yüklemeyi dener misin?

• Joystick bağlı sanırım çıkartıp tekrar deneyin. Sürücüsü vs. kuruluysa onu da kaldırın.
  • DDU ile Intel sürücüsünü kaldırıp tekrar en güncel sürücüyü kurun.
  • NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırırken gereken kutuları işaretliyorsunuz değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı