FIFA 19 DirectX hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Mr. Falcon

Hectopat
RAM
12
Ekran kartı
AMD HD 6570
İşlemci
İntel 3220
FIFA19u Origin'den indirdim kurdum sorunsuz normal maçta ancak bir kariyer simülasyonunda, hunter modunda, ucl turnuvasında DirectX hatası veriyor 512MB vb benzeri şeyler yazıyor nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz? Eksik dosyalar kontrol edildi. Driverlar güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Origin'de oynat'ı tıklayın.
  • Oyun ayarlarını açın, Tam ekrana ayarlayın, Tamam'a tıklayın.
  • Belgelerim / FIFA19'da settings.ini dosyasını düzenleyin ve DirectX_Select'i 1 olarak değiştirin. Settings.ini dosyasını kaydedin.
  • Belgelerim / FIFA19'da Settings.ini'ye sağ tıklayın, özellikleri tıklayın ve Salt Okunur yapın.
  • Oyun başlatıcı penceresinde Oyna'yı tıklayın.

• Belgelerim / FIFA19'da settings.ini dosyasını düzenleyin ve DirectX_Select'i 1 olarak değiştirin. Settings.ini dosyasını kaydedin.
  • Belgelerim / FIFA19'da Settings.ini'ye sağ tıklayın, özellikleri tıklayın ve Salt Okunur yapın.
Çok teşekkür ederim kral çooook hemen deneyeceğim.
Hocam salt okunuru seçtiğimde açılmıyor.

Son düzenleme:
Hocam merhaba.

İlk öncelikle FIFA19 Config'i açıyoruz.
Oyun Ayarları kısmına giriyoruz.
Windows arama yerine "dxdiag" yazıp DirectX sürümünün hangisi olduğuna bakıyoruz ve oyun FIFA Configte bulunan DirectX sürümü kısmındaki sürümü sizdeki DirectX sürümü hangisiyse ona basıyoruz ve ardından kaliteyi düşük'e çekiyoruz.

Ben böyle yaptım ve oldu. Denemeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı