FIFA 19 için Gamepad Önerisi

Minpachie

Kilopat
Daha fazla  
FIFA 19 için gamepad almak istiyorum. Dualshock4 ya da Xbox One S kontrolcüsünü almayı düşündüm fakat fazla para vermek istemedim.
Aşağıda belirttiğim gamepad ve adaptörü almayı düşünüyorum.

Sistemimde Bluetooth olmadığı için adaptörü alacağım.
Sinyal konusunda ya da oyunu oynarken bir sıkıntı yaşar mıyım?
Kablosuz olarak DS3 çalışır mı?
İşletim sistemi Windows 10. Kullanan varsa yardımcı olursa çok memnun kalırım.
Yukarıdaki ürünü almaktan vazgeçtim. Xbox One S Kablosuz ya da Dualshock 4 almayı düşünüyorum.
Xbox kolunu daha önce kullanmadım. Ele nasıl oturduğunu bilmiyorum.
Dualshock 4 kullanımı ve ele oturuşu muazzam geliyor.
Bilgisayar için hangisi daha iyi olur?
Hangi gamepad ile çok fazla ayar yapmadan ve sıkıntısız oynayabilirim?
Kullanan varsa yardımcı olabilirse çok memnun kalırım.

Son düzenleme:
Daha önce XBOX kullandığım için PC için onu tercih etmiştim. Siz Dualshock'a alışkınsanız bence onunla devam etmeniz daha mantıklı geliyor.

Eskisine oranla Dualshock kontrolcüsü epey beğeni kazandı diye biliyorum.

Bir de artık D-PAD ile oynayan var mı bilmiyorum eğer D-PAD ile oynuyorsanız dualshock daha mantıklı olmalı. Ben analog ile oynuyorum.

Analogun üstte olması bana daha iyi geliyor açıkçası. Dualshock'ta altta olmasına pek alışamadım. Gerçi fazla kullanma imkanım olmadı arkadaşımda falan denemiştim. Belki da alışkanlık meselesidir.

Bende kablolu var pil ihtiyacı da olmuyor böylece alıcıya da gerek kalmıyor açıkçası. Tabi kablosuz daha konforlu olacaktır.

Pc bağlantısı konusunda Xbox daha kolay diye biliyorum. Dualshock biraz sıkıntı yaratabilir ama bu konuda kullanmadığım için çok net yorum yapamam. Ancak Xbox'ın kesinlikle sorunsuz olduğunu biliyorum.

Daha önce XBOX kullandığım için PC için onu tercih etmiştim. Siz Dualshock'a alışkınsanız bence onunla devam etmeniz daha mantıklı geliyor.

Eskisine oranla Dualshock kontrolcüsü epey beğeni kazandı diye biliyorum.

Bir de artık D-PAD ile oynayan var mı bilmiyorum eğer D-PAD ile oynuyorsanız dualshock daha mantıklı olmalı. Ben analog ile oynuyorum.

Analogun üstte olması bana daha iyi geliyor açıkçası. Dualshock'ta altta olmasına pek alışamadım. Gerçi fazla kullanma imkanım olmadı arkadaşımda falan denemiştim. Belki da alışkanlık meselesidir.

Bende kablolu var pil ihtiyacı da olmuyor böylece alıcıya da gerek kalmıyor açıkçası. Tabi kablosuz daha konforlu olacaktır.

Pc bağlantısı konusunda Xbox daha kolay diye biliyorum. Dualshock biraz sıkıntı yaratabilir ama bu konuda kullanmadığım için çok net yorum yapamam. Ancak Xbox'ın kesinlikle sorunsuz olduğunu biliyorum.
Xbox One S gamepad aldım. Analog ile oynuyorum. Alışamam diye korkmuştum ama elime tam oturdu.
Kutusundaki pilleri taktım ve kablosuz oynuyorum. Oldukça rahat kullanımı.
Bağlantı konusu dediğiniz gibi çok iyi. Uygulamasını indirdim ve bir sıkıntı yok şuan.

Hocam o linkteki gamepadi aldınız mı?
Xbox One S gamepad tercih ettim. Öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı