bjk.jokerr Centipat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #1 Merhaba. Ben FIFA 19'da kendi oyuncumu oluşturup kariyer yapıyordum ancak bilgisayara format attım ve yedekleme yapmadığım için kariyer gitti. FIFA 19 oyuncu kariyeri için bir yardımcı program var mıdır? Oyuncu niteliği vs.
Merhaba. Ben FIFA 19'da kendi oyuncumu oluşturup kariyer yapıyordum ancak bilgisayara format attım ve yedekleme yapmadığım için kariyer gitti. FIFA 19 oyuncu kariyeri için bir yardımcı program var mıdır? Oyuncu niteliği vs.
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 9 Ocak 2023 #2 Oyun orijinalse EA App’in cloud özelliği oyuncunu kaydetti.
bjk.jokerr Centipat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #3 Leca dedi: Oyun orijinalse EA App'in Cloud özelliği oyuncunu kaydetti. Genişletmek için tıkla... Cloud uyarı verdi ama ben önemsemeden direkt geçtim galiba kayıtlı verilerin geri yüklenmesiyle ilgiliydi.
Leca dedi: Oyun orijinalse EA App'in Cloud özelliği oyuncunu kaydetti. Genişletmek için tıkla... Cloud uyarı verdi ama ben önemsemeden direkt geçtim galiba kayıtlı verilerin geri yüklenmesiyle ilgiliydi.
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 11 Ocak 2023 #4 bjk.jokerr dedi: Cloud uyarı verdi ama ben önemsemeden direkt geçtim galiba kayıtlı verilerin geri yüklenmesiyle ilgiliydi. Genişletmek için tıkla... İki seçenek çıkması lazım Cloud ve Local data diye sen Cloudu seçeceksin. Tabi bunu pas geçtiysen oyuncuna elveda de.
bjk.jokerr dedi: Cloud uyarı verdi ama ben önemsemeden direkt geçtim galiba kayıtlı verilerin geri yüklenmesiyle ilgiliydi. Genişletmek için tıkla... İki seçenek çıkması lazım Cloud ve Local data diye sen Cloudu seçeceksin. Tabi bunu pas geçtiysen oyuncuna elveda de.
bjk.jokerr Centipat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #5 Leca dedi: İki seçenek çıkması lazım Cloud ve Local data diye sen Cloudu seçeceksin. Tabi bunu pas geçtiysen oyuncuna elveda de. Genişletmek için tıkla... anladım elveda demişim bile teşekkürler
Leca dedi: İki seçenek çıkması lazım Cloud ve Local data diye sen Cloudu seçeceksin. Tabi bunu pas geçtiysen oyuncuna elveda de. Genişletmek için tıkla... anladım elveda demişim bile teşekkürler
B batuhanzs7 Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #6 Oyuncu kariyeri kaç yaşında bitiyor ağabey.