FIFA 19 Sağ Analog Taktik Ayarı Yapıyor

paradox8027

Centipat
Katılım
2 Ağustos 2019
Mesajlar
3
FIFA oyun kolu ayarları yapmak için X360ce programı indirdim. Sağ analog çalışıyor fakat bu sefer taktik ve mentalite olarak çalışıyor. Oyun kolundaki tuşlar çalışmıyor ne yapmam lazım?
 
Aynı sorunu yaşıyordum, çözüm bulamamıştım. Sonradan anlamıştım ki kollarımın analog kısmı bozuk, farkedilmeyecek hassaslıkta bir bozukluk ama bu. Xbox kontrolcüsüne geçince sorun kalmadı, eski bozuk kolları değiştirme vakti gelmiş olabilir senin için de.
 
Hayır çakma bir oyun kolu gibi aslında platoondu sanırsam.Kolda sorun yok bence peste sorun yok hallediyorum ama bu oyun kolunda fifa 19 da yön tuşlarının yapması gereken işlevi(taktik ve mantalite) sağ analog yapıyor.Anlatamadıysam şöyle anlatmak istiyorum.Antreman yaparken sağ analogu kullandığımda frikik pozisyonuna geçiyor.Bu arada oyun kolu daha yeni aldım sırf bu oyunu ve pesi oynamak için
 
Ben durumunuzu anladım, aynı şeyler bende de oluyordu. Eğer kolda da sorun yok ise, Fifa 19'un 3.parti kollarla bir sorunu var demektir. Ben de çözememiştim, Xbox kontrolcüsü ile çözdüm sorunumu. Konuyu takipteyim, umarım çözülür sorununuz.
 

Geri
Yukarı