FIFA 19 tuşu farklı algılıyor

Teknolojik112

Hectopat
Daha fazla  
Ucuz bir Gamepad'im var tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor ancak FIFA 19'da tuşlar yanlış basıyor. Oyunun kontrol ayarlarından düzelttim ama ana menüde hala aynı sorun var xoutput, X360ce, joy to key gibi bir sürü uygulama denedim ya olmuyor ya da ben başaramıyorum ne yapabiliriz?

Nasıl farklı algılıyor mesela, geçenlerde benim de FIFA 19 da bozulmuştu farklı X360 sürümü ile düzeltmiştim sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı Xinput desteği olmayan kollarda emülatörler de çare olmayabilir.

Mesela diğer oyunlarda tuşlar doğru algılanıyor ama FIFA 19'da dpad tuşları hiç algılanmıyor R2 gibi tuşlar R1 diye algılanıyor.
Dediğim gibi benzer olay bende de olmuştu programın farklı birkaç versiyonunu deneyin veya R1 R2 gibi tuşlardaysa sadece sorun fifanın kendi ayarlarından yerlerini değiştirmeyi deneyin

Dediğim gibi benzer olay bende de olmuştu programın farklı birkaç versiyonunu deneyin veya R1 r2 gibi tuşlardaysa sadece sorun FIFA'nın kendi ayarlarından yerlerini değiştirmeyi deneyin.

Denedim R2 ile R1 tuşlarında değişikilk yaptım ancak hala sağ analoğu çalım için kullanmaya çalıştığımda saçma sapan hareket yapıyor oyuncular bazen bir anda duruyor bir anda pas veriyor(analog tuşu açık) bazen oyunu durduruyor.

Denedim R2 ile R1 tuşlarında değişikilk yaptım ancak hala sağ analoğu çalım için kullanmaya çalıştığımda saçma sapan hareket yapıyor oyuncular bazen bir anda duruyor bir anda pas veriyor(analog tuşu açık) bazen oyunu durduruyor.
Bu dediğiniz kadar olmamıştı bende sadece L1 R1 Tuşları gibi tuşlarda sorun yaşıyordum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı