FIFA 20 DS4 sorunu

Xhno202

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben FIFA 20'yi yeni aldım. FIFA 18 ve 19'u sıkıntısız bir şekilde DS4 ile oynamama rağmen FIFA 20'de saçma şekilde kontrol edilmiyor hiçbir şekilde, DS4'ü Windows ile kullanıyordum. Sıkıntısız şekilde çalışıyordu, internette bazı çözümleri denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Yardımınızı bekliyorum, fikriniz varsa bile yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Usb kablosu ile bağlı mı oynuyorsunuz yoksa program aracılığıyla Bluetooth ile kablosuz bir şekilde mi oynuyorsunuz?
Bluetooth ile oynamıyorsanız buraya bakabilirsiniz. Bluetooth özelliğiniz yoksa ucuza usb Bluetooth aparatı alabilirsiniz.

fifa 20 steam ne alaka anlamadım ?
Origin'i Steam'e ekliyorsunuz daha sonra Steam Geniş Ekrana girip Origin'i açıp oyuna giriyorsunuz DS4 otomatik olarak Steam'de açık hale geliyor ve herhangi bir 3.Parti yazılım kullanmadan DS4 ile FIFA'yı oynayabiliyorsunuz bende bu şekilde oynuyorum.

yaptım ancak 2 kol çıkıyor birisinde dpad sağ taraftaki tuşları kontrol ediyor saçma bir şekil (hide ds controller açık)

Arkadasım selam.

Bende dedigin gibi yaptım ama oyun acıldıgında X'e ya da starta bastıgım zaman skip yapmıyor start tusu görevi görmüyor. Kablosuz sekılde baglanıyorum orijinal DS4 var dswindows da var ılk baslarda hiçbir sıkıntı yok idi ancak 4-5 gundur sıkıntı var Mac'ın ılkl 5 dksında sıkıntı yok sonra arka taraftakı lambası yanıp sonuyor sonra lambası normale donuyor ama tuslar aktif olmuyor Mac'ın icine edıyor resmen. Oyunu 2 aydır oynuyorum ama dedıgım gibi 4-5 gundur anlamadıgım bir sekılde sıkıntı var yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…