FIFA 20 msvcr140.dll ve msvcr.120.dll hatası

Paketlerde sorun görünmüyor. Raporda bahsedilen DLL dosyalarında da sorun göremedim. Oyun korsan olduğu için bahsedilen dosyalar karantinaya alınmış olabilir diye tahmin ediyorum. Oyunu tamamen silin, Windows Defender ve harici olarak antivirüs yazılımı varsa geçici olarak kapatıp oyunu tekrar kurun.

Ek olarak; görseldeki DLL dosyaları Windows/System32 ve SysWOW64 klasöründe mevcut görünüyor mu? Her iki dosyayı da kontrol edin.

Evet mevcut.

Raporda sorun görünmese de denemekte bir sakınca yok. Her iki dosyayı da hem System32 hem de SysWOW64 klasöründen silin. Daha sonra aşağıdaki paketlerin hepsini kurun

Normalde hata ekranında sorun çıkaran .exe dosyası belirtilmesi gerekiyor. Sizde direkt system error diye belirtmiş.

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR140.dll
C:\Windows\System32\MSVCR140.dll

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll
C:\Windows\System32\MSVCR120.dll

Kurulum esnasında hata verirse Denetim Masası üzerinden Visual C++ 2013 ve 2015 (x86-x64) paketlerini onarın.

Raporda sorun görünmese de denemekte bir sakınca yok. Her iki dosyayı da hem System32 hem de SysWOW64 klasöründen silin. Daha sonra aşağıdaki paketlerin hepsini kurun.

Normalde hata ekranında sorun çıkaran .exe dosyası belirtilmesi gerekiyor. Sizde direkt System error diye belirtmiş.

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR140.dll
C:\Windows\System32\MSVCR140.dll

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll
C:\Windows\System32\MSVCR120.dll

Kurulum esnasında hata verirse Denetim Masası üzerinden Visual C++ 2013 ve 2015 (X86-X64) paketlerini onarın.

Bu verdiklerinizi kurulum yaptım onardım ama oyun hata vermeye devam ediyor bir de Denetim Masası'ndan mı onarılıyor oyun bir türlü açılmadı.

Arama kusutuna Windows güvenlik yazın ve uygulamayı tıklayıp çalıştırın. Virüs ve tehdit koruması -> koruma geçmişi dedikten sonra herhangi bir dosyanın karantinaya alınıp alınmadığını kontrol eder misiniz?

Evet kontrol ettim önceden karantinaya alınanları yüklemiştim zaten şu an karantinaya alınan dosya yok.

Evet kontrol ettim önceden karantinaya alınanları yüklemiştim zaten şu an karantinaya alınan dosya yok.

Arama kusutuna Windows güvenlik yazın ve uygulamayı tıklayıp çalıştırın. Virüs ve tehdit koruması -> koruma geçmişi dedikten sonra herhangi bir dosyanın karantinaya alınıp alınmadığını kontrol eder misiniz?

Karantinaya alınan dosyaları hatırlıyor musunuz? Aralarında yukarıda ismi geçen DLL dosyaları var mıydı?

Kontrol ettim hatırlıyorum bu dosyalar yoktu.

O zaman bir de şöyle deneyelim. Yine aynı şekilde her iki dosyayı da System32 ve SysWOW64 klasöründen kaldırın. Daha sonra Denetim Masası'na girin. Buradan Visual C++ ile alakalı tüm sürümleri de aynı şekilde kaldırın. Kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra aşağıdaki yazılımı kurun. Paketi indirdikten sonra klasördeki install_all.bat dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır deyin. Böylece mevcut ve gerekli olan tüm Visual C++ uygulamalarını yükleyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı