FIFA 20 msvcr140.dll ve msvcr.120.dll hatası

O zaman bir de şöyle deneyelim. Yine aynı şekilde her iki dosyayı da System32 ve SysWOW64 klasöründen kaldırın. Daha sonra Denetim Masası'na girin. Buradan Visual C++ ile alakalı tüm sürümleri de aynı şekilde kaldırın. Kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra aşağıdaki yazılımı kurun. Paketi indirdikten sonra klasördeki install_all.bat dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır deyin. Böylece mevcut ve gerekli olan tüm Visual C++ uygulamalarını yükleyecek.

Tamam deneyeceğim.

Raporda sorun görünmese de denemekte bir sakınca yok. Her iki dosyayı da hem System32 hem de SysWOW64 klasöründen silin. Daha sonra aşağıdaki paketlerin hepsini kurun.

Normalde hata ekranında sorun çıkaran .exe dosyası belirtilmesi gerekiyor. Sizde direkt System error diye belirtmiş.

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR140.dll
C:\Windows\System32\MSVCR140.dll

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll
C:\Windows\System32\MSVCR120.dll

Kurulum esnasında hata verirse Denetim Masası üzerinden Visual C++ 2013 ve 2015 (X86-X64) paketlerini onarın.

O zaman bir de şöyle deneyelim. Yine aynı şekilde her iki dosyayı da System32 ve SysWOW64 klasöründen kaldırın. Daha sonra Denetim Masası'na girin. Buradan Visual C++ ile alakalı tüm sürümleri de aynı şekilde kaldırın. Kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra aşağıdaki yazılımı kurun. Paketi indirdikten sonra klasördeki install_all.bat dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır deyin. Böylece mevcut ve gerekli olan tüm Visual C++ uygulamalarını yükleyecek.

Dediklerinizin hepsini yaptım ama olmadı aynı hatayı veriyor gene.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı