FIFA 20 stamina sorunu

berko34

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, FIFA'nın 99 serisinden beri bütün serilerini oynadım öncelikle onu söyleyeyim. FIFA 20'yi dün satın aldım. Şöyle bir sıkıntı var dakika 25'den sonra benim oyuncuların güç barı 0'a yakın şekilde bitiyor. Hiç koşturmasam bile. Bunun nedeni ne olabilir? Aynı problemi yaşayan var mı benim gibi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir sıkıntı var dakika 25'den sonra benim oyuncuların güç barı 0'a yakın şekilde bitiyor.
Hangi oyuncular mesela? Oyuncuların istatistiklerine bakarsan orada "Dayanıklılık" kısmınında değerler yazıyor. O değere göre oyuncuların kondisyonları belirleniyor.

Oyun taktiklerinden kaynaklanıyor olabilir. Örneğin hızlı oyun kur taktiğinde oynayınca daha çok dayanıklılık harcıyorlar.

Hangi oyuncular mesela? Oyuncuların istatistiklerine bakarsan orada "Dayanıklılık" kısmınında değerler yazıyor. O değere göre oyuncuların kondisyonları belirleniyor.
Belirli bir oyuncu değil. Hepsinde oluyor.
Oyun taktiklerinden kaynaklanıyor olabilir. Örneğin hızlı oyun kur taktiğinde oynayınca daha çok dayanıklılık harcıyorlar.
Taktikler dengelide dostum. Yıllardır oynuyorum bu oyunu. Ve hep sürekli baskıda oynardım böyle bir sorun olduğu için dengeliye çektim taktikleri. Dediğim gibi hiç koşturmasam bile oyuncular ölüyor resmen yürüyemiyor bile.

Arkadaşlar merhaba, FIFA'nın 99 serisinden beri bütün serilerini oynadım öncelikle onu söyleyeyim. FIFA 20'yi dün satın aldım. Şöyle bir sıkıntı var dakika 25'den sonra benim oyuncuların güç barı 0'a yakın şekilde bitiyor. Hiç koşturmasam bile. Bunun nedeni ne olabilir? Aynı problemi yaşayan var mı benim gibi? Teşekkürler.

Bu sorun tam anladığım gibiyse yaşamadım ama buna benzer sıkıntılar hep vardı FIFA'da örneğin siz de oyuncuları dinlendirin yapay zeka da dinlendirsin kariyer modunda ve maça çıkın siz ne yaparsanız yapın yapay zekanın oyuncularının enerjisi sizin oyuncularınızın enerjisinden 20-30 dakika(maç süresiyle) daha sonra bitiyor. Ekstra bir sorun ise FIFA kariyer modu oynayanların bıktığı bir sıkıntı olan yapay zekada 60 ratingli bir oyuncunun sizdeki aynı mevkiide oynayan 89 ratingli bir oyuncudan daha hızlı koşmasını, daha dayanıklı olmasını vs. bu sene yaşatmayacağını söylemişti o da aynen devam ediyor. Yani yaşadığınız sorun muhtemelen klasik FIFA saçmalığıdır bir bug ya da hata değildir bug ya da hataysa maksimum 1 haftaya gelir güncelleme düzelir.

Burda yazılanlara göre kariyer modunda bir bug varmış.

Bu sorun tam anladığım gibiyse yaşamadım ama buna benzer sıkıntılar hep vardı FIFA'da örneğin siz de oyuncuları dinlendirin yapay zeka da dinlendirsin kariyer modunda ve maça çıkın siz ne yaparsanız yapın yapay zekanın oyuncularının enerjisi sizin oyuncularınızın enerjisinden 20-30 dakika(maç süresiyle) daha sonra bitiyor. Ekstra bir sorun ise FIFA kariyer modu oynayanların bıktığı bir sıkıntı olan yapay zekada 60 ratingli bir oyuncunun sizdeki aynı mevkiide oynayan 89 ratingli bir oyuncudan daha hızlı koşmasını, daha dayanıklı olmasını vs. bu sene yaşatmayacağını söylemişti o da aynen devam ediyor. Yani yaşadığınız sorun muhtemelen klasik FIFA saçmalığıdır bir bug ya da hata değildir bug ya da hataysa maksimum 1 haftaya gelir güncelleme düzelir.
Klasik FİFA saçmalığından ziyade bu bambaşka bir olay. Mesela FİFA 19'u daha geçen hafta sildim kariyerde oynarken bir oyuncu dakika 65'de yoruluyordu o da tam değil. 25 dakikada hiçbir oyuncu bu denli yorulamaz. Çok saçma bir durum.

Burda yazılanlara göre kariyer modunda bir bug varmış.
İşin komik tarafı Online'da da yaşıyorum aynı problemi :D

Klasik FIFA saçmalığından ziyade bu bambaşka bir olay. Mesela FIFA 19'u daha geçen hafta sildim kariyerde oynarken bir oyuncu dakika 65'de yoruluyordu o da tam değil. 25 dakikada hiçbir oyuncu bu denli yorulamaz. Çok saçma bir durum.

İşin komik tarafı Online'da da yaşıyorum aynı problemi :D.

O zaman arkadaşın attığı linkteki durumu yaşıyorsun sanırım 21'e ağırlık verdikleri için belki de şimdiye kadar düzeltmemişlerdir bu sorunu.

Dostum bahsettiğin kariyer modu bugu. Nasıl çözülüyor bilmiyorum, benim PS4’ümde de aynısı oldu. Fifa17’den beri dayanıklılık baya önem kazandı sonunda oynaya oynaya bozdular staminayı 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı